| Pandicorn123 a întrebat:

Ce ai face daca te-ai intalni cu miley cyrus? scuze de categorie...

20 răspunsuri:
| Andreea_1452 a răspuns:

M-as rade de ea.

| monochrome a răspuns:

Nu mi'ar pasa ca m-am intalnit cu ea. ^_^

| inger02 a răspuns:

Nimic. pentru ca nu o suport pe drogata aia sunt fete mult mai talentate si frumoase decat handicapata aia tongue

| CrazyKitty a răspuns:

Nu as face nimic. O urasc -_-

| RXN a răspuns:

I-as spune ca si pisica mea ar fi recunoscut-o cu peruca aia ieftina pe cap, sub denumirea de 'Hanna Montana' si ca e penibila.

| RoxyAngel a răspuns:

M-as uita la ea sa vad daca este in acel moment drogata.laughing

| Dash a răspuns:

...nimic.

| xEmiii a răspuns:

I-as cere un autograf laughing

| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

I-as spune ca Selena Gomez e de 100. de ori mai buna decat ea.

| nimicaici a răspuns:

I-as baga o crenga-n ochi rolling on the floor

| XK a răspuns:

As pune`o capra whistling

| Tooooo a răspuns:

Ia`si spune tot ce asi simtii ca e minunata,superba frumoasa,skumpa, draguta, are o voce superba asi face poze cu ea i`asi cere un autograf as pupao nu stiu foarte multe...tu ce ai face?

| IngridGenDăăăă a răspuns:

Nimic...Nu prea imi pasa de ea.

| ReallySomebody a răspuns:

Pai, ca sa nu ratez ocazia, i-as cere un autograf, dupa aia i-as multumii, apoi as pleca, pentru ca sincer, acum nu mai ma prea atrage asa de mult precum o facea inainte, poate doar, ca se drogheaza, si faptul acesta nu e demn de o vedeta cu e si a fost ea, adica, trebuie sa fii constienta daca esti un star, na, atunci toata presa e dupa tine sa te prinda in ipostaze cat mai incendiare.Deci nu stiu ce sa zic. funda?

| ionutzul31 a răspuns:

Sex, ce altceva? laughing

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Nu sunt fana deloc, chiar nu ma intereseaza. Dar daca m`as intalni cu ea probabil as felicita`o pentru ca a ajuns atat de departe in ciuda atator critici si ca s`a maturizat in sfarsit.

| Andreia06 a răspuns:

laughing trebuie sa fac ceva?

| Bratzz a răspuns:

I-as da foc la urechile alea operate. Ciunga drequ... phbbbbt

| Gabriel1 a răspuns:

Cine e Miley Cyrus?

| SEAL a răspuns:

O ***, fac poze(nu in fiecare zi o **** pe hannah montana), apoi arat pozele tuturor fetitelor