Nimic. pentru ca nu o suport pe drogata aia sunt fete mult mai talentate si frumoase decat handicapata aia
I-as spune ca si pisica mea ar fi recunoscut-o cu peruca aia ieftina pe cap, sub denumirea de 'Hanna Montana' si ca e penibila.
Ia`si spune tot ce asi simtii ca e minunata,superba frumoasa,skumpa, draguta, are o voce superba asi face poze cu ea i`asi cere un autograf as pupao nu stiu foarte multe...tu ce ai face?
Pai, ca sa nu ratez ocazia, i-as cere un autograf, dupa aia i-as multumii, apoi as pleca, pentru ca sincer, acum nu mai ma prea atrage asa de mult precum o facea inainte, poate doar, ca se drogheaza, si faptul acesta nu e demn de o vedeta cu e si a fost ea, adica, trebuie sa fii constienta daca esti un star, na, atunci toata presa e dupa tine sa te prinda in ipostaze cat mai incendiare.Deci nu stiu ce sa zic. funda?
Nu sunt fana deloc, chiar nu ma intereseaza. Dar daca m`as intalni cu ea probabil as felicita`o pentru ca a ajuns atat de departe in ciuda atator critici si ca s`a maturizat in sfarsit.
O ***, fac poze(nu in fiecare zi o **** pe hannah montana), apoi arat pozele tuturor fetitelor