In dragoste nu exista margini, standarde... cred ca nu mi-ar pasa de ce cred sau spun altii depre fizicul lui, pentru ca intr-o relatie de durata caracterul si nu fizicul conteaza cel mai mult. Daca sa privim alt aspect fetele iubesc mai mult cu nasul, urechile si inima in timp ce baietii mai mult cu ochii.
Nu am inteles mare lucru, dar cu siguranta nu prietenii iti spun cu cine trebuie sa te imprietenesti. Cel mult te pot sfatui, dar alegerea iti apartine, iar fizicul nu ar trebui sa conteze.
L-as iubi pentru ceea ce este ca om, prietenii mei/ai lui poate nu ii cunosc in profunzime sufletul asa cum il cunosc eu...
Tu de ce l-ai ales? iti place cum arata, nu? pentru tine e cel mai frumusel si e perfect...nu e altul mai dragut.
nu am inteles foarte bine care e treaba cu prietenii vostri!? daca nu iti plac prietenii lui, nu esti fortata sa ii suporti, dar nici nu il poti indeparta pe el de ei. vorbeste cu el si ajungeti la un compromis.nu va petreceti tot timpul numai in compania prietenilor lui sau ai tai.incercati sa iesiti cat mai mult doar voi doi.
Nu prietenii tai stau cu el, ci tu. Nu iti poti alege un iubit dupa spusele prietenilor, e viata ta si tu decizi pe cine accepti sa-ti fie alaturi. Si atata timp cat tie iti place, va intelegeti ok si el te respecta, iar prietenii tai vad ca esti fericita, il vor accepta. Si mai spune-le ca perfectiunea nu exista, asa cum nici tu nici ei nu sunteti
Intr-o relate parerile prietenilor nu prea conteaza, ma intelegi? tu vei sta cu el.
Aaaa eu am patit ceva asemanator.am stat cu un baiat si nici unei amice nu ii placea de el.adica ziceau ca este urat ca nu face de mine. d-astea. dar pe mine nu m-a interesat.intr-adevar nu era mare frumusete dar nu-l vedeam nici urat. apoi ne-am desparit... dar nu din cauza prietenlor au intervenit altele
N-as face nimic ca nici eu nu sunt perfecta si sunt constienta ca oameni perfecti nu exista.
Nu conteaza mult aspectul, sufletul e important,. n-as avea c sa-i fac, .il las asa ca nici eu nu sunt perfecta,
PumpkinDoll întreabă: