Dacă ajung în situaţia în care risc să pierd persoana iubită, caut să rezolv situaţia şi, dacă fac asta, implicit nu mai pierd persoana iubită.
Ce anume aş fi dispus, ca limită extremă? Greu de spus.
Din frică şi din iubire (ambele fiind generatoare puternice de adrenalină) oamenii sunt capabili de fapte imposibile în alte condiţii.
Sa-i cumpar o pizza si o Cola si sa scriu cu ketchup: Iarta-ma, te rog frumos, n-am sa mai fac pana data viitoare. Cam atat.
Pai... Pana acum am facut tot ce a vrut ea Am fost si la Liberty Parade sambata seara azi la circ la plaja la concert si multe altele. Si nu fac asa ceva numai sa nu o pierd. Ceea ce fac o fac cu drag si din dragoste pentru ea. Nu imi pasa de nimic cand sunt langa ea.
Deja am facut aproape orice... nu stiu ce as mai putea face, doar sa omor pe cineva (asta nu am facut, doamne fereste)
Nimic. Daca m-ar iubi nu as putea s-o pierd, iar daca as pierde-o nu ar merita sa fac nimic penrtru ea. Tu ce-ai fi dispus sa faci?
M-as descotorosi chiar si de cel mai bun prieten---chiar daca vin curcanii dupa mine(curcani=politisti)... oricum as face orice pentru. ea
Orike si daca merita si nu uita plangi pentru pers care merita numai ca cine merita nu te face sa suferi:X da absolut orice:X!
Pai nu stiu sigur... dar daca ma iubeste nu m-ar parasi niciodata deci nu trebuie sa fac nimic, poate doar sa fiu asa cum ma stie el, cum ii place!
georgiana întreabă:
anonim_4396 întreabă: