| Chrisz a întrebat:

Ce ai prefera : Prietenie sau iubire?

Răspuns Câştigător
| Foreveraloone a răspuns:

O intrebare foarte buna.De multe ori am fost in situatia de a termina o prietenie cu o fata pentru "ceva mai mult". Mi s-a intamplat sa dau gres deci eu cred ca nu are rost sa strici o prietenie pentru o relatie de iubire...

13 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Iubire!

| Alexaa_4438 a răspuns:

Pai iubitul/iubita trebuie sa iti fie si un bun prieten ca sa fie iubire.

| Chrisz explică:

In primul rand, multumesc tuturor de raspunsuri.Am pus intrebarea asta caci in ultimul timp am intalnit multe persoane care au ales iubirea in detrimentul prieteniei.Pe scurt, au ales sa fie cu cineva, care la inceput a crezut ca e pentru el/ea, dar care cu timpul s-a dovedit ca nu e asa, renuntand la o prietenie buna, ca la final, sa se intoarca de unde a "plecat". Dupa ce ca in ziua de azi gasesti greu un prieten la nevoie, mai si renunti la el pentru cineva de care nu esti sigur/a ca va fi al tau.

| Jameson a răspuns:

Depinde de situatie.

| secrets a răspuns:

Iubire, dar adevarata.

| kissmealiss a răspuns:

Prietenia este cea care aduce iubirea... dar cand iubirea nu mai e ..ramane prietenia

| mat31new a răspuns:

Iubire pana'n maduva oaselor, asta nu inseamna ca trebuie sa ma taie.

| Hash001 a răspuns:

Poti sa le detii pe ambele in acelasi timp daca esti bun.

| rousz a răspuns:

Prietenie sau iubirethinking mda greu sti e foarte greu de ales pentru ca sunt momente in viata cand prietena cea mai buna sau prietenul te loveste pe la spate si iubirea sti tu cum se spune poate e cel mai frumos sentiment dar e trecatoare ..nu stiu! poate ca ambele pentru ca daca nu ar fi niciuna nu ar fi nimic

| denysa10angy11 a răspuns:

Daca sti sa iubesti cu adv vei alege iubireawinking

| BabyyBllue a răspuns:

Iubire...big grin dar si prieteniebig grin Ce s-ar face omu' fara iubire?:X

| thimeyaful a răspuns:

Full time lover part time friend.big grin Eu, sincer, aleg prietenia pentru ca prefer un prieten bun, pe care pot conta, decat un fost regretabillaughing

| Alle_3522 a răspuns:

Ambele blushing.

Întrebări similare