Nu, nu as opta pentru acest tip de intalnire.Am nevoie de mult timp ca sa cunosc o persoana, si abia apoi si sa imi placa!
pa, pa.
În cadrul acestor gen de întâlniri primează aspectul fizic şi mai puţin restul. În cinci minute poţi face o triere minimală legată de un anumit nivel de inteligenţă, spontaneitate, şarm etc
Singurul lucru care nu va putea fi ghicit în cinci minute este un lucru important şi anume : caracterul acelei persoane.
E cam banal. Ca sa iti gasesti jumateta iti trebuie timp. Multi se pot preface, pot spune minciuni. Daca uni nu mai pot astepta sa isi intalnesca sufletul pereche, sa se duca la acel gen de intalinire. Nu mas mira ca dupa acea sa de trezesti ca ala a fost la inchisoare sau ca are mandat la politie...
Decat sa-mi cunosc partenerul de viata avand numai 5 min la dispozitie... mai bine dau cu zarul; s-ar putea sa fie o idee mai buna.
Bah idiotilor! nimeni nu va impune sa va casatoriti cu cineva din ei/ele! Faci cunostinta cum ai face pe net... doar ca acolo nu stai 2 ore si vorbesti cu cateva poze, acolo vezi persoana si iti faci o impresie corecta! Daca iti place fizicul si caracterul atunci continui relatia!
P. S. Teoretic, impresia despre o persoana o faci in primele 5-7 secunde cand o vezi! Deci 5 minute ca sa faci cunostinta cu cineva e Mega Mul!
George0197 întreabă: