Pai... Pe mine ma mai striga uneori Baaaaaaa in rasa matii de bou Sau F*** Motanu` matii Glumeam... Eu ii zic prietenei mele iubita si ea imi zice pui ubyta tati si mai multe
Pisoi si strumfu'. iar eu ii zic tot pisoi si din cand in cand uratania pamantului
@barbie mai mult de 11 ani nu aisexy iauzi
Nu suport pupincurosii
Imi place doar " iubita " sau imi spui pe nume
@barbie Inteligenta se pare ca nu a fost darnica atunci cand a venit vorba de tineLa 17 ani cum sa ai nick`u Barbie si sa ai o poza cu Rapunzele sau Filantropia aiaFairytopia.
@Missbabydoll, ma bucur ca e cineva de acord cu mine, aleluia Dm.
si P. S : @ Barbiedaca spune iubita e cocalar? Cica " cocalaro"moorr cand ai inventat cuvantu` astaDar daca cu` iubita sunt "coalara"[Dm mare e prostia astaa] cu Sexy cum sunt mai?Inteligento
TRIST.Foarte trist
Nimic de genul: gurita, puiut, zana, printesa, sufletel, inimioara, iubi, bebel, bebitza etc. Mie iubitul meu imi spune "iubita" si e suficient. Nu suport alinturile sau cocoloselile...bleah
@BaRBie, eu as prefera sa-mi zica "iubita" de 1000 de ori decat sa-mi spuna "sexy". "Sexy" mi se pare un cuvant mai de cocalari decat "iubita". Sunt curioasa cum te striga prin casa. Sexy vino putin! Hey sexy vreau sa-mi faci ceva de mancare! Sexy spala-mi si mie o camasa, tricou etc! Suna minunat deja ma gandesc sa ii spun si eu iubitului meu sa ma strige asa
@Lost In Your Smoke™, spre surprinderea ta am 17 ani asa ca taci in p***a m a t i. Auzi ca "iubita", cocalaro.
@Lost In Your Smoke™ ce sa zic de niku tau ...toate cocalarele din zia de azi sunt poete , bah fiica lu' Eminescu, tu vezi-ti de niku tau. Si apropo vad ca le cam ai cu chestiile gen "Rapunzele sau Filantropia", vad ca ai mai multa experienta ca si mine, prostia ta da de gol fetito
P. S Daca-i trist cum zici tu, du-te si taie-ti venele si comune o poezie, sau un nimic fain ca vad ca le cam ai
Eu lui:
Ingerash, pui, inimioara, ursuletz, nasuc mic, golanul meu, iubire, iubirea mea, dracusorule, dracusorul meu, bobo [de la bogdan]
El mie:
Scumpi, scumpica, scumpete, iubirea mea, inimioara, printzesa mea, cur****tza mea cand vrea sa ma provoace sa facem prostii pisicuta, pysy, felina mea rea, diavolitzo, copil mik cand ma madaresc:-p, si cand vrea sa ma enerveze uratica mea bosumflata.
Cam atata:-D :-p
Mie imi place sa ii zic...bebelasha,puffu, adorabila, pitica si alea care le-ati zis voi cateodata...
Mutubal întreabă: