Anticonceptionalele recomandate de un ginecolog dupa ce iti faci un set de analize...nu recomandate din usa intre doua consultatii.nu sunt obligatorii anticonceptionalele; poate ajungi la concluzia ( impreuna cu ginecologul) ca e mai practic un strerilet ( daca ai copii) sau alte metode.
Fa-ti timp si mergi la un ginecolog!
In functie de varsta si antecedente ( ai sau nu copii, si alte probleme legate de starea sanatatii tale).
Nu este indicat sa le iei "dupa ureche ", consulta un medic neaparat, el va stii ce sa-ti prescrie.
Cele recomandate de medic. Du-te la un control, niste analize... si iti va recomanda cele mai bune anticonceptionale, adaptate organismului tau.
La varsta de 38 de ani, anticonceptionalele sunt recomandate cu maxima prudenta. Numai un medic ginecolog dupa un consult complet si o anamneza complexa iti poate spune daca ai voie sa mai iei anticonceptionale si ce preparat ti se potriveste.
In primul rand anticonceptionalele nu se iau dupa ceea ce-ti spune internetul, vecina, sora, prietena, etc.Trebuie sa mergi neaparat la un medic ginecolog sa te examineze si sa-ti recomande dansul/a ce tip de pilule sa iei.Nu le lua de capul tau sau al altora ca nu este indicat! Bafta!
Anticonceptionalele nu cred ca sunt in functie de varsta, ci in functie de organismul tau, eu cred ca ar trebui sa faci un control ginnecologic si el este cel mai avizat sa-ti recomande anticonceptionalele potrivite pentru tine. Mie de exemplu mi-a recomandat unele care sa nu ma ingrase. daca ti-e teama ded el du-te la o femeie, e mult mai bine. Succes
linarkfts întreabă: