M-am invatat sa nu-mi var nasu-n treburile altora, daca nu mi-o cer. N-as gandi nimic. I-as vedea ca doi oameni care au iesit imreuna. Probabil de maturitatea lui care-i ofera o oarecare siguranta se simte ea atrasa de el. Nu-i treaba mea sa judec. Daca se iubesc au tot dreptul sa fie imreuna.
Buna, un barbat matur stie cum sa faca o femeie mai tanara sa se simta iubita si apreciata, e mai trecut prin viata si stie ce doreste de la femeia respectiva si de la relatie, nu e nimic rau daca e mai in varsta, chiar nu conteaza diferenta de etate...
Eu am o parere buna despre o astfel de femeie Stie ea ce vrea.Si mai ales ca daca te indragostesti de cineva...nu mai conteaza varsta Barbatii maturi sunt trecuti prin viata si stiu mai bine cum sa atraga o femeie
De exemplu o prietena de-a mea are 17 ani si este cu un baiat de 24 Si chiar se inteleg bine
Cum ai zis si tu, pentru ca este un barbat matur...vede in el un sprijin moral, nu neaparat financiar, se simte bine cu el, are ce sa vorbeasca.are mai multa experienta de viata.
Raspunsul l-ai dat singura...pentru ca este matur! Stie ce vrea de la viata. Un barbat de 20-24 de ani nu se compara in gandire cu unul de 39 de ani! E mult mai trecut prin viata...Si cum se spune ca femeile se maturizeaza mult mai repede decat barbatii...Eu personal consider ca un barbat matur trebuie sa treaca de varsta de 25-26 de ani, poate chiar mai mult!Mai sunt si exceptii...
Dar ce ai crede daca ti-as spune ca o fata de 19 ani se simte atrasa de un barbat matur, de 39 de ani?
iubita...atat timp cat sentimentul este curat si la mijloc nu este o sotie si niste copii totul este ok. dragostea nu are varsta. deci daca nu este insurat da-i bataie! si pe mine ma atrag barbatii maturi dar... daca sunt insurati...ramane decat o dragoste platonica pentru ca nimeni sa nu sufere. cel mai bine!
eu_o_mare_enigma: iti multumesc pentru raspuns, dar nu inteleg de ce esti atat de rautacios, cand nici nu ma cunosti?! La cat de intepat esti " dragul meu" poti sa fii si Brad Pitt ca tot nu ti-as acorda atentie! Pe viitor abtine-te si nu mai citi intrebarile mele!
Multumesc, Stefania!
Fiecare face ce doreste...
As crede ca e atrasa de un om mai matur decat tipa aia. pentru ca asa ii place. Sunt si cazuri in care tipi mai tineri isi doresc ca prietene femei mai mature...
Barbatii mai maturi sunt mai sexy. Daca tipu nu e insurat, nu ar fi ceva ciudat. Conteaza mai mult cum se impaca ei doi, nu ce zice lumea. Unii ar putea gandi ca femeia alearga dupa banii lui, daca el are, (daca nu are bani, nimanui nu-i pasa cu cine iese ala), altii o felicita ca tinteste sus.
Ea poate se simte atrasa de masculinitatea barbatului (pe la 39 de ani barbatii sunt in floarea varstei si numai buni la pat... din ce am auzit...) sau de sufletul lui.
pup:*
...39 ani dupa mine este prea mult intre ei! Se poate sa existe chiar si asa o puternica relatie de dragoste, sau un alt tip de afectiune din partea lui pentru ea! Ori el are un sharm puternic. a cucerit persoana repede si acesteia ii place foarte mult! Opteaza pentru maturitate etc. nu stiu daca intelegi la ce ma refer dar eu unul nu as fi de acord cu asa ceva!
Poi cred si eu ca conturile unui barbat matur sunt atractive... fata de bugetul unui "baietel" de 22 de ani...asa macar ai un motiv bon pentru a iubi
E normal ca o femeie sa se simta atrasa de un barbat mai matur. El are experienta si stie ce trebuie sa faca si ce trebuie sa zica (teoretic).
Relatia insa nu are nici un viitor. Mai ales daca dinsul are deja in dotare una bucata nevasta si minim una bucata copil.
Mare grija!
Poate ii plac barbatii adevarati nu "baieteiii" cu care vad multe fete si femei! Asta cred sunt mai multe variante!
Pentru ca ii da senzatia de maturitate (care chiar poate sa fie adevarat ) pentru ca acel barbat poate are un status social mai bun, poate pentru ca s-a saturat de pustani, poate ca a trecut la celalalt nivel!
Eu as putea spune ca o inteleg! Mama mea a avut o relatie de 15 ani cu un barbat cu 18 ani mai mare decat ea, si s-au inteles grozav.Eu la momentul asta am 18 ani si am o relatie cu un baiat de 25, care ma inebuneste.Cred ca se datoreaza faptului ca sunt mai maturi si din punct de vedere sentimental si psihic, si pentru ca ai ce sa inveti de la ei, iar fiind mai mari, stiu mai bine ce si cum sa faca astfel incat sa faca o femeie fericita.Totusi,nu recomand o casnicie cu un barbat mai mare cu mai mult de 5 6 ani decat tine/ea, pentru ca nu va iesi bine.Mai tarziu, la batranetile lui, cand femeia va fi inca in putere vor aparea probleme. Spun asta din proprie exeperienta, am un caz in familie
Pentru ca sunt mai atragatori.interesanti,stiu ce sa iti ofere, eu am 19 ani si am o relatie de 7 luni cu un turc de 36 ani si e f bine, stephie traieste clipa, nu conteaza ce cred altii, pup
Eu am 19 ani si ies cu un barbat turc de 36 de ani de 8 luni, ne intelegem f bine, stephie e bine sau nu trebuie sa iti traiesti viata cum iti place, ce conteaza ce spun altii, fiecare are greselile lui
Remusopen întreabă: