| CatalinAdetu a întrebat:

Ce anume defineste o relatie? Vorbesc cu cineva de 1 luna, am iesit amandoi de cateva ori. I-am spus ce simt, ea deasemeni. Mergem pe strada, ne tinem de mana, ne luam in brate. Si totusi, nu am sarutat-o pana acum. Deci, practic o relatie incepe dupa primul sarut sau dupa acea intrebare "Vrei sa fim impreuna?"? Sau suntem intr-o relatie, si eu sunt un idiot? Sunt confuz.

Răspuns Câştigător
| CrudutzZa a răspuns:

Buna. O fata iubeste baiatul care o respecta si se comporta cu ea ca cu o regina. Fata este o fire gingasa. Daca ea ti-a zis ca te place si daca si tu o placi nu ezita sa faci primul pas, ea asteapta sa faci tu primul pas, zii azi ca vreti sa va vedeti si zii azi nu amina de la o zi la alta, zii ca o iubesti-sigur daca o iubesti si zii ca vrei ca sa aveti o relatie si sarut-o. Deseara astept raspuns sa imi zici daca a mers. Eu sunt fata si stiu ca o sa iti zica DA. succes mare

| CatalinAdetu explică (pentru CrudutzZa):

Multumesc pentru raspunsul tau. Sunt praf, asa-i?

| SeeDifference a răspuns (pentru CatalinAdetu):

Sun altii si mailaughing

| HueyFreeman a răspuns (pentru SeeDifference):

Cunosc astfel de persoane.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O relatie incepe cand iubesti o persoana si va hotarati impreuna sa faceti o relatie, ca nu v-ati sarutat inseamna pentru ea ca vrei ceva serios, bafta multa nu-i nimic totul se invata asa in liniste fara graba cei facut in graba se termina in graba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi voie sa vad daca am inteles: tu i-ai zis unei fete ca o placi, ea ti-a zis ca te place, dar nu ai intrebat-o daca vrea sa fi-ti impreuna. Am inteles bine?
Daca da, atunci intreab-o acum, spune-i ca nu stii ce crede ea, dar tu ai impresia ca nu esti impreuna cu ea daca nu ii pui intrebarea si ea sa iti raspunda.

Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare. Vorbeam cu o fata, ea mi-a zis ca ma place dar ca inca nu se gandeste la o relatie. Vorbeam, ne tineam de mana, ne imbratisam, dar de sarutat ne sarutam decat pe obraz. Eu nu consider sa fi fost impreuna cu acea fata din moment ce nu am intrebat-o si ea sa raspunda afirmativ.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Ce-ai facut maaaaa, auzi la el ca relatia incepe cu primul sarut, cin' te-a mintit? sa-ti dea banii inapoi, si ce faceti voi acum se poate numii relatie, o relatie serioas este atunci cand respectul, intelegerea, comunicarea si iubirea fac un tot intreg la un loc

| CatalinAdetu explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

N-am fost mintit, sunt eu idiot.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru CatalinAdetu):

Mai, ce am scris la inceput a fost o gluma, idiot nu esti deloc, dai inainte cu tupeu