Pai normal ca un aspect fizic "uau" te atrage la prima vedere, dar degeaba daca alte calitati nu are.cred ca sufletul e cel mai important. daca sufletul e frumos, persoana respectiva ajunge sa fie cea mai frumoasa si ca fizic.in timp ce, daca fizicul e frumos, nu schimba cu nimic comportamnetul
Exteriorul sigur, pentru mine un baiat tb sa arate super-tare, caracterul se poate de corectat pe parcurs...nu e bine asta dar asa st si nu m-as cupla pentru nimic in lume cu o persoana care are un suflet bun dar exteriorul lasa de dorit.
Clar exteriorul, lasa ca interiorul il modelez eu dupa placul meu
Sincer, dar sincer, sufletul.asta ma intreseaza cel mai mult.frumusetea e trecatoare, pe cand sufletul e nemuritor.
Ce de-a raspunsuri clasice, stereotipice, si totusi oamenii sunt ocupati prea mult pentru a privi vitrina, nesilindu-se de-a observa si ce-i in spatele ei.
La prima vedere normal ca. conteaza si aspectul dar nu mai are nici un rost daca acea persoana nu are nimic bun in suflet. eu prefer sufletul nu conteaza prea mult aspectul fizic. cel putin pentru mine
In primul rand ca o persoana sa te atraga, necunoscand-o te uiti la frumusetea ei exterioara, care apoi nu mai conteaza.Intre cele doua aleg aspectul interior, care mi se pare cel mai important.
Sincer?! interioru`... e ok si aspectu dar nu e genul de baiat care mi-a placut intotdeauna si cu toate astea il iubesc foarte mult pentru ca are un suflet extraordinar
La prima vedere aspectul fizic dar dupa o cunosc si psihic sufleteste pentru ca dragostea vin din suflet din inima care bate cu neinceetare din milioanele de celule pe care le atingi de celulele celeilalte persoane.Astept fundita
Ambele conteaza.
Nu as iesi cu candva care nu arata deloc bine, dar care are un suflet mare si de asemenea nu as iesi nici cu cineva care sa arate "perfect", dar care sa se comporte in ultimu hal.
(stiu ca aspectul nu ar trebui sa conteze, dar cred ca asa sunt toti adolescentii, poate asta se va schimba cand o sa mai crestem)
♣ Ma®®yE [;x] întreabă:
linarkfts întreabă: