La fata - felul de a fi, si sa se respecte sa nu ajunga o "panarama" (scuze de limbaj)
baiat - sa nu fie mitocan, smecher, tupeist (smechereste), si sa iubeasca asa cum este iubit
Buna, apreciez daca ma iubeste si ma respecta, daca e sincer cu mine, daca ma accepta asa cum sunt
Dpdv fizic, apreciez masculinitatea (pentru ca sunt fata). Nu suport barbatii care se folosesc de puterea caracteristica speciei masculine ca sa domine o femeie . Imi plac foarte mult barbatii aceia din perioada interbelica... mi-ar fi placut sa ma nasc pe atunci.
Dpdv al caracterului... apreciez sinceritatea, respectul, afectiunea. Sunt principalele caracteristici pe care un barbat trebuie sa le aiba intr-o relatie.
Buna!
Apreciez mult sinceritatea .care cred eu.este foarte importanta intr-o prietenie.
Cel mai mult la o persoana apreciez sinceritatea, felul in care vorbeste si felul in care se comporta...
Reactia in momente critice! Acolo se vede caracterul ascuns al fiecaruia dintre noi! Asta deosebeste oamenii intre ei, asta ma face pe mine sa inteleg cine mi se potriveste si cine nu!
Cel mai mult apreciez la un baiat sinceritatea, statornicia si ca este constient de faptul ca e baiat/barbat, insa ca acest lucru nu reprezinta neaparat un privilegiu.
In primul rand cum se comporta cu mine, Imi plac persoanele sincere care sa spune adevarul indiferent cat de jenant este .
Apreciez sa spuna lucrurilor pe nume dar sa tina cont k uneor adevarul doare
Apreciez la o persoana ambitia s faptul ca ar face orice pentru prieteni. De apreciat sunt toate calitatile
Dar tu?
mada_4633 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: