Pai sunt un cumul de caracteristici:
-in primul rand trebuie sa fie un om inteligent, sa am ce sa vorbesc cu el si sa pot deschide orice subiect.
-apreciez in general oamenii cu bun simt si cu simtul umorului, cum la fel apreciez atentia acordata micilor detalii.
-totodata apreciez sinceritatea pentru astfel imi pot cladi increderea in el.
-apreciez micile stangacii care denota conexiunea pe care o are fata de mine.
Lista poate continua...
Contul din banca si proprietatile imobiliare. Si nu in ultimul rand sa aiba... mustata. Caz concret : Irina Alexandra Tănase. Restul sunt doar simple baliverne ipocrite.
Sunt mai multe lucruri pe care le apreciez.
In primul rand, bunul simt. Sa stie sa fie respectuos.
Mai apoi ar veni sinceritatea. Imi plac persoanele sincere, care iti spun ce au de spus si nu evita in a discuta cu tine oricat de dur ar fi.
Un baiat care nu injura imi atrage cu mult atentia. Bine, sa spunem ca se mai intampla sa mai scape uneori cate o injuratura, nu ar fi problema mare. Alta e cand practic face parte din vocabularul propriu si 99% doar chestii de genul auzi. Automat e un "nu" de la mine.
Sa fie modest. Am vazut o gramada de persoane ce sunt tafnoase si se dau inteligente. E bine sa fii constient de faptul ca esti inteligent, nu ma intelege gresit. Dar nu este bine sa ajungi pana intr-un punct in care dai in narcisism si privesti pe toata lumea de sus.
Lucrurile mici conteaza din nou. Grijuliu, observant.
Si cam atat ar fi. Nu sunt o persoana prea pretentioasa (desi poate asa a parut) pentru ca nici eu nu sunt perfecta. Sunt doar micile lucruri care conteaza.
mada_4633 întreabă:
anonim_4396 întreabă: