Aspectul( nu ma judeca), comportamentul, umorul, stilul, inteligenta( cel putin eu o apreciez), modestia, cumintenia ( adica sa nu fie destrabalate, curve, etc ), talente ascunse... . Sper ca ti-am fost de ajutor
Intr-un cuvant sa fie naturala, nu?
Aspectul fizic e important in sensul sa nu aiba 100kg, fata plina de cosuri etc
daca te uiti putin pe strada vei vedea o gramada de femei frumoase, insa nu toate iti plac pentru ca una fumeaza, una face multa galagie, alta e blonda )
eu apreciez la o fata inteligenta(nu media 10, ci capacitatea de a intelege anumite lucruri si de a face niste glume bune-simtul umorului), mai apreciez bunul simt, modestia si sinceritatea
Sincer in mod clar fizicul punem mult pret pe el cine nu recunoaste minte i recomand sal insor cu strabunica editie limitata,ce ne place,ne atrage sa vedem fata simetrica care e dovedit ca acele persoane sunt si mai sanatoase si pot face un copil un motiv evoluativ, sanii desigur practic marimea nu conteaza pentru bebelus dar pe noi ne atrage si inca mult apoi funcdul acuma milioane ani o faceam pe la spate desi fundul conteaza si el, parul mai ales blond un exemplu in america blondele castiga mai bine, nu se stie de probabil culoarea are vreo legatura cu o regiune din creier nu stiu, freza conteaza mult si ea, daca esti desteapta si sti sa faci o freza tie faina vei avea noroc, barbati un un singur scop femeile mai multe asta e diferenta intre sexe, pe la 30 si vrem ceva serios punem si pret pe personalitate, ambele sexe se aseamana in tinerete cauta fizicul apoi personalitatea, materialismul, inaltimea conteaza si ea desigur mai mult pentru fete, ce apreciez eu sincer as fi ipocrit daca as spune ca sufletul conteaza, conteaza pe naiba ma atrage una care arata hot dar cum nu am sanse ma conformez
Buna
Felul de a fi aceea fata
Eu find barbat apreciez la o fata sincertiatea atat.
O seara buna!
La 16-17 ani, apreciaza sanii si fundul
La 25, cumintenia, ca nimeni nu vrea sa se-nsoare c-o panarama.
La 30, femeile cu situatie materiala buna.
Iar dupa 40, femeile care pot juca rolul de infirmiera
))
În cazul meu, apreciez la o fată următoarele calități (conform ordinii):
-comportamentul
-cât de bine se descurcă în situațiile majoritare
-imaginația
-să fie calmă (indiferent de situație)
-închisă în sine
-să fie otaku sau chuunibyou
-și îl ultimul rând, să aibă un aspect plăcut
(mai sunt și alte chestii, dar nu e necesar să le notez)
Scz ca e cam tarziu dar... apreciem sa fie o fata cu simtul umorului, putin perversa si sa nu fie timida
andraadam întreabă:
Andreea9595 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: