anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce apropouri pot face sau cum pot face sa fac sex cu iubita mea, eu nu am mai facut asta dar ea da deci la ea nu ar fi o problema dar eu nu stiu cum ar trebui sa incep sau ce sa fac pentru a ajunge la punctul in care sa stie fix ca vr sa fac sex cu ea. ideea sta in felul urmator ea ma stie pe mine cam rusinos pentru ca am fost in aceeasi clasa cu ea si cred ca ea gandeste ca eu nu vreau iar eu fiind un pic cam timid si in plus nu am facut asta eu vreau dar imi este teama crezand ca ea nu vrea deci: (eu vreau si cred ca ea nu vrea si... [eu cred ca ea gandeste],, eu vreau dar el e cam timid si poate nu vrea) daca ma intelegeti ce zic? astept si eu cateva raspunsuri serioase sa ma ajute sau unele care sa ma faca sa rad

7 răspunsuri:
| Betrayal a răspuns:

Vrei sa **** tigane? Va inmultiti ca iepurii futu-va-n gura de ciori imputite!

| anonim_4396 explică (pentru Betrayal):

laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Ce te tot invarti si o sucesti si o dai pe dupa cires cum se spune.Va cunoasteti,discutati deci nu vad sa fie prea greu sa-i comunici printre cateva apropouri ca este frumoasa,ca este asa si pe dincolo,ca bla,bla,bla si asa pe nepusa masa sa scapi asa cumva involuntar ca te uiti la filme XXX si si ti se face o pofta de sex pe care doar una ca ea ar putea sa o rezolve, ca de cate ori te uiti la asa ceva tu de fapt o vezi pe ea in toate fanteziile sexuale ale tale, etc, etc, etc.

| LoveSleep a răspuns:

Chiar asa greu e sa scrii doua fraze corect si sa te exprimi cat de cat bine? Eu nu pot sa-mi explic.

| frostxtq a răspuns:

E iubita ta, intreab-o direct daca vrea sa se culce cu tine, daca spui ca la ea nu ar fi o problema, sigur asteapta asta de la tine, doar nu sunteti iubiti sa va tineti in vitrina.

Răspuns utilizator avertizat
| Lorde92 a răspuns:

La numele de utilizator pe care il ai si poza, as spune ca esti un obsedat(ca sa nu spun altceva)! Dupa cum arati pari sa ai maxim 14 ani deci eu zic sa te calmezi baiatu ca daca o iei pe drumul asta nu-i abuna! Cum a mai ajuns generatia asta...