Vrei sa **** tigane? Va inmultiti ca iepurii futu-va-n gura de ciori imputite!
Ce te tot invarti si o sucesti si o dai pe dupa cires cum se spune.Va cunoasteti,discutati deci nu vad sa fie prea greu sa-i comunici printre cateva apropouri ca este frumoasa,ca este asa si pe dincolo,ca bla,bla,bla si asa pe nepusa masa sa scapi asa cumva involuntar ca te uiti la filme XXX si si ti se face o pofta de sex pe care doar una ca ea ar putea sa o rezolve, ca de cate ori te uiti la asa ceva tu de fapt o vezi pe ea in toate fanteziile sexuale ale tale, etc, etc, etc.
Chiar asa greu e sa scrii doua fraze corect si sa te exprimi cat de cat bine? Eu nu pot sa-mi explic.
E iubita ta, intreab-o direct daca vrea sa se culce cu tine, daca spui ca la ea nu ar fi o problema, sigur asteapta asta de la tine, doar nu sunteti iubiti sa va tineti in vitrina.
La numele de utilizator pe care il ai si poza, as spune ca esti un obsedat(ca sa nu spun altceva)! Dupa cum arati pari sa ai maxim 14 ani deci eu zic sa te calmezi baiatu ca daca o iei pe drumul asta nu-i abuna! Cum a mai ajuns generatia asta...
liliana77any întreabă: