Nu trebuie sa fie nimeni sclav si stapan. Intr-o relatie trebuie egalitate.
Sub & Dom fac parte din fetish-uri.
Nu sunt misogine si asta e adevarul, fetele se folosesc de un barbati doar din propiu interes manipulatoare emotionale
Fi serioasa inca de la prima intarnire trebuie sa-i faci pe plac daca nu te lasa
asta e valabil universal? Pentru toate femeile? Asa crezi tu?
Clar, cand vorbesti cu una zici ca esti la dezactivat o bomba nu cumva sa o superi ca fuge la altul, trebuie sa o respecti sa-i faci pe plac pentru sex, jalnic stiu
Ti se pare ca respectul nu e necesar? Dacă nu știi cum să te comporți, normal ca fuge, e logic, nu? Dacă ești misogin, de ce ar accepta asta? Până și pe aia cu care faci doar sex trebuie sa o respecți.
Respectul e important in orice situatie cu orice situatie,parerea mea,si aici cand vorbesc cu tine te respect,isi vorbesc frumos, eu nu ma refer la a fi un nesimtit care nu stie sa se comporte si de faptul ca o fata are predispozitite genetica in a manipula emotional barbatul, al schimba, a-l face sclavul ei, al face sa se indragosteasca de ea ca apoi ea din timp sa caute alt fraier de care sa profite, tu normal ca nu recunost asta find fata, dar asta e adevarul, femeilor le place sa-si bata joc de barbati