| IDaniel a întrebat:

Ce ar fi daca mias incepe viata sexuala de la 15 ani. E bine.Ma afecteaza cumva.Imi tot cere prietena.Imi trebuie mai mult de 19 cm la penis ca atata am?

12 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Nu ar fi nimic rau in asta, si nu cred ca ar putea sa te afecteze atata timp cat o sa te protejeziwinking...19 cm e bine, stai linistitwinking. multa baftabig grin

| BlueBird a răspuns:

Lasa sĂcsu' si invata cred ca la varsta asta ai admitere la liceu tongue!

| BRG a răspuns:

Băi nene e devreme, sexul se face cînd ești căsătorit.

| BRG a răspuns:

Bravo Alexandrika limbricul, jellilovesdigital112 și unualtul, trebuie să-i băgați mințile în cap acestui băiat, care doar sex are în cap, și el nici măcar nu e matur, măi băiatule, sexul este un lucru serios, și este un cadou pe care Dumnezeu îl oferă doar persoanelor căsătorite, te simți cumva pregătit? Dacă fata aia rămîne gravidă? Ce faci tu un copil, cu alt copil. Nu ești sănătos la cap.

| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Poi esti baiat.ai 15 ani.cred ca este ok sa iti incepi viata sexualahappy
Dar nu face asta pentru ca iti cere prietena.Trebuie sa o faci daca asta vrei Tu si daca chiar iti doresti.Viata sexuala trebuie inceputa cu o persoana care o cunosti bine in care ai incredere si pe care o iubesti. Daca prietena ta iti cere asta, iar tu cam eziti.inseamna ca nu te intelege si nu te merita.Gandeste'te bine la ceea ce vei facehappy Si nu uita sa te protejezi.
Si nu, nu iti trebuie mai mult de 19 de cmlaughingPoti satisface pe cineva chiar daca ai mai putin de 19 cmwinking

te pup;*

| UnuAltu a răspuns:

Vai de viata ta ai 15 ani! si nu stii nimica

| FuckOnCocaine a răspuns:

Dacă prietena ta îți cere acest lucru, înseamnă că ai nevoie de cel puțin 26 de cm.

| Carnatel a răspuns:

Prietene eu iti spun ca o s-o satisfaci luati prezervative.Nu rata ocazia.

| 1ce a răspuns:

Nu ma bag!

| Croy a răspuns:

Prietene ne'ai disperat cu ranga ta! Nu'ti mai face reclama singurel cu 19 pentru ca si tu sti ca nu ai atat laughing

| catalin_7637 a răspuns:

Ar fi tragic pentru noi, restul. vei deveni din ce in ce mai prost. din moment ce nu te duce capul o vei lasa pe aia cu burta la gura, iti va face o odrasla ce iti va mosteni inteligenta si in modul asta Romania va deveni o rezervatie de prosti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi sunteți tâmpiți? La 15 ani? Ce-aveți, bă? Vă mâncă-n cțur și aveți nevoie de fundă să vă scărpinați?