| AFRAIDs a întrebat:

Ce ar insemna "dragoste rationala"? Inteleg ca dragostea propriu-zisa este posibila oricand si se manifesta in orice fel.Dar ce ar insemna dragoste rationala? Eu gandesc astfel: te atrage o fata (sa zicem fizic) dar totusi nu este de ajuns,trebuie sa mai o mai "urmaresti" pana ajungi sa-ti dai seama ca te atrage si intelectual astfel sa fie cel mai bine.Voi cum procedati? Vedeti o fata, va atrage si gata hop pe ea? Sau astetati vedeti cum decurg lucrurile si la momentul potrivit actionati?

Răspuns Câştigător
| Rauldor a răspuns:

Noi bărbaţii suntem fiinţe vizuale, deci prima dată ne atrage fizicul, apoi inteligenţa, întradevăr atracţia fizică nu este de ajuns, căci ce vorbeşti cu ea după ce ai făcut sex, dacă este o proastă, sau dacă nu sunteţipe aceeaşi lungime de undă cât de cât? Nu cred că există dragoste raţională, sau poate nu se numeşte aşa- ci dragoste din interes. Îndrăgostirea propriu- zisă este cu pierderea "raţiunii".

2 răspunsuri:
| i0oOoOo0 a răspuns:

Dragoste rationala = gandeste inainte de actiona, asculti vocea ratiunii nu a inimii

| RAY a răspuns:

Eu nu cred ca exista dragoste, iubire cand vad ca exista doar interese sexuale din partea barbatului si materiale din partea femei