Un baiat sincer iti spune adevarul in fata. Poate nu in termenii astia, dar ma intreb daca nu l-ai cicalit inainte.
Ai fi preferat sa te minta?
Fii atenta, aici poate sa fie chiar si sa te faca geloasa, nu e neaparat nepasarea, nu fa pasi gresiti, tu ia-l incetisor asa cu viclenia, si tine-l acasa, sau du-te cu el
Daca v-ati certat, da...altfel...nu mi se pare ok... daca ti-a zis asa fara sa va certati inseamna ca nu ii pasa de sentimentele tale.
Poate ca doreste sa te faca sa cedezi "in bratele lui" (asta daca nu ai facut-o pana acum) si, daca nu esti pregatita pentru acest lucru, pana la urma el are nevoi dupa cum bine a spus... si, trebuie sa i le accepti
Ori este prea entuziasmat si nepasator sau vrea sa o faca geloasa dar va afla asta daca se duce sau nu.
Nu mi se pare ca a procedat bine... putea sa ti-o spuna in alti termeni... ...si nu pricep ...de ce cu majoretele si nu cu iubita lui? boh e idiot
Buna eu cred ca nu e normal asa ceva macar daca se duce cu alta sa stie doar el parerea mea e ca nu te merita...bafta
Daca tie ti se pare un asemenea lucru normal ar fi cam asa:
SotiaUnde te duci?
Sotul:-Aaa...ma duc pana la amanta
SotiaK.Cand te intorci sa iei si niste mere pentru ala micu' facut cu Gheorghe
Astai prietenul tau cel nou? deja tie iubit? pai are nevoie de sex.trebuie sa se descarce cumva nu? si cum unele dintre fete vor sa se calugareascaaa... da. asa se comporta un baiat normal. unul anormal intra singur in baie si iese mai tarzior asa. transpirat si cu o lumina stranie in ochi.
beausingurlamasamea întreabă: