Salut.
Oricât de dificl ţi s-ar părea, cel mai bine este să renunţi la el. Învaţă să nu mai crezi în vrăjeli, sau aşa-zisele "cuvinte frumoase" pentru că în felul acesta o să te folosească foarte multă lume, şi singura care va suferi vei fi tu. Este păcat să te laşi călcată în picioare şi minţită de un băiat, arată-i cine-i şeful! Gândeşte-te că dacă veţi continua în felul ăsta, vei avea din ce în ce mai multe speranţe şi vei fi din ce în ce mai dezamăgită de ce îţi face el. Nu-i mai permite să îţi strice dispoziţia.
Succes!
De ce nu continui cu "pai de ce nu faci ceva sa imi demonstrezi asta?" si daca intreaba pai ce? atunci ii spui "pai daca ma iubesti nu ar trebui sa iti zic eu ce sa faci sa imi arati ca ma iubesti". Dar daca aveti 14-15 ani atunci las-o balta ca nu stiti ce este iubirea.
Sunteti tineri imaturi, el vrea sex de la tine parerea mea dar ce dumnezeu ar putea vrea altceva niste copii, insuratoare, copii etc
Deci shopping,plimbari cu masina,excursii in Franta,abonament la salon, dovezi din astea de iubire sau un trandafir, un film, o cina impreuna, conversatii pana noaptea tarziu fara sa va plictisiti unul de celalalt?
Nu cred ca suntem niste copii imaturi Eu am aproape 17 ani iar el 21 si avem o relatie de 3 ani. Aveam multe planuri impreuna Un trandafir ar fi prea mult pentru el [ma refer la gest nu la bani ] As prefera macar sa nu imi mai vorbeasca indiferent sau macar sa imi zica sincer ca nu mai vrea sa fim impreuna .