Auzi tot felul de povesti din partea cunostiintelor.sunt vorbe goale, conteaza ce face el defatp.adica nu e cu tine. Daca te-ai impaca cu el ti-ar fi bine sa te gandesti tot timpu, daca te va mai insela? Fi ceea ce zici ca esti, cauta pe cineva care te apreciaza... iar daca fata respectiva va termina cu el si vine la tine. e la fel de penibil, nu te multumi sa fi rezerva, multumeste-te cu ceva mai bun.
I-ai dat deja o sansa si a pierdut...inceark sa il uiti si fii deskisa la o noua dragoste
succes
Iti spun ce n-ar trebuie sa faci:sa te intorci la el.
Nu sunt impotriva iertarii, din contra sunt pro de cate ori cineva are nevoie de o a doua sansa, insa tipul asta s-a intrecut, daca te iubea nu o dadea in bara a doua oara
Si stiu ce zic pentru ca eu am gresit o data de mult, m-a iertat si nici in ruptul capului nu il voi mai face sa treaca prin chinul ce-a trecut. Daca eu mai accepti o data sunt 70%convinsa ca te va dezamagi din nou.si pacat.Ca altii sa te iubeasca trebuie sa te iubesti in primul rand pe tine insuti, si sa te respecti pe tine.
Iti urez noroc(pentru ca am impresia ca esti o persoana condusa de sentimenete nu de ratiune, asa ca te vei impàca cu el indeferent ce ti-am zice...)
Sunt eu. din nou.Este sigura sursa ta sau iti faci ganduri in zadar? Pentru ca zvonuri vor exista mereu despre doua persoane ce au fost o data impreuna.
Parerea mea este ca ar tebui sa il uiti cat mai repede...
gandeste-te.
te-a inselat o data si l-ai iertat.
asta este bine pentru ca si eu as face la fel.
dar deja a2a oara. e ceva prea mult.
a vazut ca de prima data l-ai iertat si apoi s-a invatat sa tot faci asa.
si daca chiar tinea la tine cu adevarat nu te insela nici macar o data
.
si fiind cu cealalta e clar ca el te-a uitat...
poate spune asa tuturor ca nu mai are la cine apela si ca nu mai are vreuna care sa ii accepte toate "prostiile" ca tine.
eu zic sa il lasi in pace.
ca acum iti dai seama ca daca intra la facultate nu o sa va vedeti la fel de des ca inainte.
si sigur o sa isi gaseasca acolo multe numai de o noapte.
si care o sa vina singure.
iti zic.
UITA-L
daca vrei sa iti faci un bine.
gandeste-te la cat rau ti-a facut si la cat de mult te-a facut sa suferi.
si o sa il uiti repede.
te asigur :X
Sa inveti sa daruiesti mai mult intr-o relatie si sa te gandesti la motivul care la impins sa te insele, astfel pe viitor (in relatiile tale) nu va mai aparea un astfel de caz pentru ca va gasi la tine ceea ce vroia sa caute in alta parte. Daca el a zis ca faculta putea fi un motiv de desparire(nu doar inselatul)inseamna ca el nu visa la o relatie de viitor, insa pentru tine faculta poate fi un motiv bun pentru a cunoaste un baiat cu care sa impartasesti aceleasi vise.
Da... este foarte greu, te place, ii este dor de tine dar sta cu alta.Ai facut bine cand i-ai acordat o "a doua sansa". Insa nu inteleg partea aceasta "caci facultatea oricum ne-ar fi despartit."
sunteti la facultati diferite? Atunci cand iubesti cu adevarat treci si prin foc sa "aperi" relatia Daca ii este dor de tine si te vrea inapoi cu adevarat va veni la tine.
Cred ca e timpul sa mergi mai departe. daca i-ai mai dat o sansa.si el a dat cu piciorul.inseamna ca nu ii e atat de dor pe cat spune.lasa-l...uita-l(stiu ca e greu)...nu trebuie sa stai si sa suferi langa el.in timp ce el te tot inseala.lasa-l sa ii fie dor de tine...sa iti demonstreze ca se poate schimba...desii nu cred...
Daca te a inselat odata, o va face iar am simtit pe propia pielenu ai ce sa faci decat sa ti vezi de viata ta si sa ti gasesti pe altcineva. e mai bine ca dk ii dai iar o sansa poti sa fi ranita din nou.am simtit pentru ca am iertat de multe ori o singura pers si sa invatat rau...bafta
Cine te inseala odata o va face mereu. un baiat inca simte o oarecare posesiune pentru fosta, se manifesta egoismul si profita de faptul ca tu tii la el.in acest mod te impiedica sa ti vezi de viata ta. cel mai bine e sa incerci sa l uiti sau sa cauti o pers care te merita.lasa trecutul in urma, daca el a ales calea asta a considerat ca asa este mai bine, tu traieste-ti prezentul si incearca sa l excluzi treptat din gandurile tale, este greu, dar nu imposibil.multa bafta
Daca intreadevar vrea sa fiti din nou impreuna ar trebui sa-ti spuna asta tie si nu prietenilor...eu cred ca cine te inseala o data si este usor iertat o va face si a doua oara...