| Cristiano13 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac sa am o prietena? Vorbesc cu fete dar degeaba parca nici una nu vrea sa stea cu mine. Unoeri ma simt singursad ce fac acum
Cand vin la scoala am ciocolata la mine si la alea de care imi place le dau si lor(mici cadouri)
Si nimic nimeni nu simte nimic pentru mine sad Ce fac?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Cica dragostea vine cand te astepti mai putin straight face deci nu disperahee hee
sincer nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, doar asta poti face sa incerci sa cunosi cat mai multe fete si sa nu pari disperat, poate te cam grabesti sau le iei asa prea dintr-o datahee hee
si nu le mai da ciocolata sau alte cadouri straight face mai ales daca nu sti daca fata te place sau nu straight face nu de alta dar tu dai banii degeaba LD si cazi de fraierwinking iar apoi una dintre ele s-ar putea sa devina prietena ta doar din cauza asta straight face ca stie ca ii ve mai lua cate-un cadouhee hee sau iti dai seama ca daca obisnuiesti o fata de la inceput, in fiecare zi cu ciocolata si de'astea o sa se astepte si pe viitor sa faci la fel big grin deci lasa cadourile pentru atunci cand vei avea o prietenawinking

6 răspunsuri:
| GyeBaek a răspuns:

Pai poate nu esti destul de romantic.

| Led a răspuns:

Hi! nu fi trist poate ele nu inteleg,, mesajul,, tau sau poate te percep mai mult ca pe un bun prieten si nimic mai mult.incearca sa bati apropouri sau sa faci alte gesturi mai,, indraznete,, prin care sa isi de seama ca nu esti doar un bun prieten.

| Cata_3425 a răspuns:

Incearca sa nu pari disperat dupa prietena, daca faci asta o sa te evite si mai mult, incearca sa stai de vorba cu el sa nu te prostesti sa le castigi increrea sa fi sentimental si sa le intelegi( nu e f greu dar nici usor trebuie sa ai grija sa nu devi catelusu lor cand vezi ca te intelegi m bine cu fata respectiva si vezi ca te considera ca pe catelus sau ca se tot supara pe tine sa nu fi tu cel care sta in limba te superi si tu pe ea., nu o sa suporte ideea asta dar ai grija sa nu exagerezi cu chestia asta. Sa nu incerci sa te dai mare cu muschi sau cu comportamentu sau cu alte lucruri fi tu insati si incearca sa nu te prostesti f mult.

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Stai pe langa ele chiar daca nu te baga ele in seama.vino cu povesti tari sau barfe si aratale cat de sexy esti si o sa vezi ca o sa sta mult mai mult in preajma ta.
P.S.nu le mai da(mici cadpuri) dace ele nu te plac ca le ingrasilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le mai acorda atata atentie...
Te stresezi degeaba.
Exista cineva, acolo care tine la tine, si tine minte asta.
IUBESTE SI VEI FI IUBIT >big grin

| leafboy a răspuns:

Daca 13 de la nume e varsta ta... asta explica tot.