Pai nu as putea trece peste:
-o palma(daca s-a intamplat odata se va intampla si a doua oara orice ti-ar promite el)
-sa ma insele(daca a facut asta inseamna ca nu te place cu adevarat)
-sa ma santajeze ca daca nu imi incep viata sexuala cu el se v-a desparti de mine.
Cam astea sunt. pup:*
Sa ma insele.As fi foarte trista, nu cred ca as suporta.Nu suport infidelitatea!
Injuraturi, lovituri.
De obicei sunt foarte rabdatoare, chiar prea cateodata.
Daca ar inceta sa ma mai iubeasca, daca nu m-ar respecta si daca mi-ar insela increderea care i-am acordat-o total.
Numai bine!
Pai sa faca aceleasi greseli pe care le-a mai facut odata. . gen sa ma insele sau sa-mi vorbeasca urat si sa nu ma respecte.
Pai de ex. daca ar fi infidel(sa ma insele mai ales cu una din prietenele mele), sa nu stie sa se comporte frumos cu o fata(eu)...si multe altele
Sa nu faca ce a facut deja. Sa plece subit si deodata, sa plece din viata mea fara sa imi lase nici macar o singura explicatie si apoi sa alerge in bratele ei. Nu cred ca am sa il mai primesc ever ever inapoi. Si in genunchi sa vina.
Pai avand in vedere ca eu tzin foarte mult la iubitul meu mi-ar fi greu sa ma despart de el dar, totusi exista cateva motive:
~sa imi zica dupa un anumit timp de relatie ca are un copil din flori
~sa il prid cu alta fata iar el sa joace teatru ca si cum nu m-ar cunoaste
~sa imi sune prietenul cel mai bun si sa il ameninte sa nu mai vorbeasca cu mine
~daca miar impune reguli de genu "nu iesi din casa fara mine"
~sa dea in mine/sa ma jigneasca foarte rau
cam atat...peste asta nu as trece de nici un fel
anonim_4396 întreabă:
adriana543768654567895334 întreabă: