| butt3rfly16 a întrebat:

Ce ar trebui sa inteleg daca fostul meu prieten ii da mesaj unei prietene de-a mea ca sa o intrebe ce mai fac?! Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că încă ţine la tine... vrea să vorbească cu tine, dar e posibil să nu aibă curaj, sau îi este frică să nu fie respins.
Cel puţin, aşa interpretez eu mesajul ăsta. Dacă mai ţii la el, bagă-l tu în seamă! Întreabă-l de ce a întrebat de tine şi fii atentă la reacţia lui!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa intelegi ca inca il intereseaza persoana ta

| Joker92 a răspuns:

Probabil vrea sa te faca geloasa sa te duci tu la el sa ii ceri sa va impacati.Sau pur si simplu este un simplu amic pentru prietena ta, dar daca au antecedente cu priviri dubioase sau ceva de genu, tragi singura concluzia.

| neutrino a răspuns:

De ce te mai intereseaza ce face fostul tau prieten? E liber ca si tine.

| Maryna78 a răspuns:

Eu cred ca inca tine la tine... poate ii e dor de tine si vrea sa fie totul ca inainte. pup :* paa

| AndreeaDeedy a răspuns:

Inseamna ca inca tine la tine...roag-o pe prietena ta sa'l intrebe daca mai simte ceva pentru tine. Sau poate doar vrea sa vada daca esti cu un alt baiatwinking

| fulguss23 a răspuns:

Pai probabil vrea sa stie ce faci, doar ca ii e teama sa te intrebe personal.Dar ar mai fi si o alta posibilitate, poate vrea ceva cu prietena ta si el a intrebat de tine doar asa ca fapt divers happy Acum depinde...