Unele pentru ca sunt obligate altele de nevoie poate au un copil acasa, poate din cauza familiei, poate din cauza drogurilor, anturajul, poate le indruma cineva si ele cred ca asa e mai bine ca asta e cea mai simpla solutie dar nu e asa eu consider ca ar trebui sa faca o munca decenta sa nu le fie rusine de ce fac.
Eu cunosc doua femei care o fac din placere.Nici bani nu castiga prea multi pentru ca au un peste si el incaseaza aproape tot...
Prostitutia este o metoda usoara de a obtine bani. E ceva degradant si umilitor atat pentru cele care o practica cat si pentru cei care apeleaza la astfel de servicii.Nu cred ca cele care au apelat la acest mod de viata, au epuizat toate resursele in cautarea unui loc de munca.Nici pe departe! Asa ca hai sa nu le mai privim cu mila ci mai degraba cu dezgust!
Unele considera ca e mai usor sa se prostitueze decat sa munceasca cinstit, unele din placere sau din prostie, mai bine femeie de servici decat prostituata. Parerea mea!
Am citit cateva din comentariile voastre, si vad ca va e foarte usor sa stati pe margine si sa judecati, de parca aveti dreptul.cineva mai sus zicea ca o dezgusta.nu papusa! singurul lucru dezgustator sunt persoanele ca tine, macinate de rautate, care nu inteleg ca toti suntem oameni si trebuie sa ne iubim intre noi. iisus a iertat-o si a iubit-o pe maria magdalena.cu ce suntem noi mai curati si mai importanti decat mantuitorul nostru? daca el a putut, voi dc nu puteti? in zilele de astazi nu mai au mamele cu ce sa-si hraneasca copiii, nu mai au fetele cu ce sa-si plateasca scolile, cu ce sa se imbrace, ce sa manance.de aia se prostitueaza!
Nu ar trebui sa se intample nimic anume, unele o fac din placere altele pentru bani, dar exista si alte solutii. unele zic ca nu vor sa se umileasca facand munca de jos, un exemplu ar fi femeie de servici sau menajera si perefera sa se prostiouieze ceea ce pentru mine este cea mai mare umilinta.
anonim_4396 întreabă: