anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce are daca folosesti prezervativ, dupa actul sexual il speli si il refolosesti imediat dupa?

Răspuns Câştigător
| VIP3r a răspuns:

Creste extrem de mult riscul de a ramane insarcinata deoarece:
1. In timp ce il speli prezervativul se poate fisura iar la a doua folosire se rupe;
2. Spermatozoizii nu se indeparteaza cu o simpla spalare, o parte suficienta din ei raman, dupa spalare vor fi atat pe partea exterioara cat si interioara.

Ori folosesti unul spalat ori deloc, e cam tot acelasi lucru, singurul confort este cel psihologic, te gandesti ca "poate e mai sigur asa" dar... nu este. Sfatul meu, foloseste de fiecare data prezervative (un prezervativ are folosinta unica, chiar si daca prietenul tau l-a pus aiurea si nu a apucat sa il foloseasca arunca-l si folositi unul nou), cauta prezervative calitative, nu porcarii la 1 leu bucata, cele de la Durex sunt foarte bune (sunt modele ce au spermicid si sunt foarte lubrefiate pentru a va simti mai bine, se simte diferenta), sunt foarte multe tipuri, fiecare cu avantajele sale.

Sper ca ti-am fost de folos, spor happy

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Asa de mare este criza? eu inteleg ca este criza, dar de acel prezervativ depinde sanatatea ta.
Acum tu faci cum doresti, dar nu este igienic si nici normal..asa faci si cu tamponul cand ai CM? BANUIESC CA NU..DECI SUNT DE UNICA FOLOSINTA!
O zi frumoasa sa aihappy

| Ana19993 a răspuns (pentru caramela):

Nu,nu laughing Era doar o intrebare.Nustiu de ce toata lumea sare asa in sus.A fost doar o intrebare de "cultura genereala", nu iseamna ca am si facut chestia asta.Doar voiam sa stim in caz ca ramanem in criza sau ceva.Sunt la inceput. Abia mi-am inceput viata sexoala si am nevoie de niste parereri.Pareri care nu le pot cere la mami.Am intrebat-o si pe ea multe dar asta mi s-a parut stupid.Multumesc!

| Fatamuntilor a răspuns:

Prezervativul este de unica folosinta! NU poate fi spalat si refolosit! Nu-mai are efetul dorit.
Mai bine faci sex mai rar (sau deloc) decat sa refolosesti un

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de ce sa te mai,, chinuiesti'' atat, nu mai bine folosesti prezervative noi la fiecare act? @VIP3r ti.a enumerat riscurile.

| Alicezzz a răspuns:

Este ca si cum ai manca si dupa ce vomiti... mananci iar ce ai dat afara! Bine ca nu vrei sa il folosesti si peste o luna!

| sirD a răspuns:

Poti sa-l si vulcanizezi dupa ce se rupe laughing))

| KaSS a răspuns:

Nu, dupa ce terminati totul prezervativul se arunca.

| Ana19993 a răspuns (pentru KaSS):

Intrebarea mea era ca ce are daca il speli big grin

| MauvaisRose a răspuns:

Cel mai bine se spala in masina de spalat, la 90 de grade, sa omori spermatozoizii.
nu uita sa bagi evacuarea in cada, sa nu faci scurt circuit, si sa arunci casa in aer.

| Maximilian191 a răspuns:

Mai bine folosesti o soseta sau o punga decat sa il speli

| Rxoxo a răspuns:

Intr-o cutie ai 3 prezervative in mod normal ...de ce ai vrea sa il speli? Inlocuieste-l cu alt prezervativ happy

| Mirea_Floriana_1997 a răspuns:

Nu ai bani de prezervative ma fata? laughing) Doamneee, ce intrebari stupide laughing