Cam aceeasi problema am si eu.traiesc intr-un oras micut iar toate fetele din generatie mea sau cu care as putea sa stau sun fie luat fie am stat deja cu ele.totusi,sunt sigur ca exista cineva de varsta ta care te place si te apreciaza mai mult decat cei pe care ai pus tu ochii.ia o pauza
Singurul lucru ce poti face este sa te apuci incet incet sa te uiti dupa baieti mai mici de varsta ta din judetul tau.
Ar trebui să-ți vezi de treaba ta, ești doar o copilă, ce vorbești cu oricine...de oriunde? Oricum, tu nu ai fost niciodată supravegheată.
O explicatie ar fi ca baietii,,evolueaza,,mai incet, capatand un anumit farmec odata cu varsta.Cei de varsta ta inca mai sunt copilarosi si nepriceputi.Dar totodata cei mai mari, devin si mai,, smecheri,, si-ti pot intinde anumite capcane.De cei din alte judete te indragostesti pentru ca nu-i cunosti decat din,, autodescrierea,, lor, care in 95%din situatii nu e reala.Mediteaza la asta si poate te reorientezi.
Incearca sa ai mai mult contact cu lumea reala. Lasa lumea virtuala deoarece nu-ti face bine. Te indragostesti si apoi suferi din cauza ca nu te poti vedea cu alesul tau...Penibil! Ia o gura de aer, asa te vei simti mai bine. Sau, macar, daca te indragostesti fa-o de cineva care e in acelasi oras cu tine si cu care sa ai o relatie frumoasa, de lunga durata.
Asta e din cauza ca probabil stai foarte mult pe net iar asta este singura ta cale prin care socializezi. Probabil esti si mica, deci practic nu prea ai experiente cu relatiile. Parerea mea este sa iesi cat mai mult pe-afara, sa iti faci prieteni noi de varsta ta, sa inveti sa socializezi non-virtual si sa te bucuri de varsta pe care o ai. Lasa problemele astea pe mai incolo. Have fun la joaca!
DianaSerban întreabă:
Anonim519 întreabă: