| adynush a întrebat:

Ce as putea face ca iubitul meu sa fie mai atent cu mine, sa ma alinte mai mult...si sa ma rasfetze asa din cand in cand?big grin mersi mult

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Draga adynu stiu, raspunsul meu o sa fie o compilatie a celor doi colegi de site! probabil sa cauti alt iubit, daca cel pe care il ai nu este din fire atent cu tine; daca tu, prin anumite vorbe, gesturi il departezi de tine, atunci tu trebuie sa iti schimbi anumite lucruri din comportament pentru a-l atrage spre tine si, cum a spus si marele pictor picasso, sa fi tu prima care faci acest pas! daca ai fi cu mine nu ai duce lipsa de afectiune in niciun caz! poate de bani! succes

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Schimba-l cu altul.

| MMihai a răspuns:

Să cauți un alt iubit, care sa fie mai atent cu tine, sa te alinte mai mult...si sa te rasfetze asa din cand in cand! mersi mult...Pentru puțin, mi-a făcut plăcere, să îți dau, un sfat util.

| Picasso a răspuns:

Pai unul din raspunsuri poate sa fie si cel a lui Mihai,celelalte ar putea fi ca tu sa nu mai fi timida (in cazul in care esti),sa fi mai "agitata",sa incepi tu sa te joci cu el,sa il provoci, si etc, totul depinde de tine