| noxnamex a întrebat:

Ce as putea face ca sa ma placa un baiat? Funda+Votbig grin

8 răspunsuri:
| Any a răspuns:

Sa fi uh insati deoarece el trebuie sa te placa asa cum esti nu cum ar dori altii.

| AndreeaEma a răspuns:

Pai singurul mod prin care te poti face placuta, este prin felul tau de a fi (parerea mea). O zi buna!

| byby_5696 a răspuns:

Buna incearca sa fii tu insati,daca cineva te place te va placea pentru ceea ce esti tu,nu incerca sa fii falsa,dar iti voi raspunde la intrebarea ta cu cate ceva ce mie mia-u mers la fiecare baiat pe care am pus ochii:intereseaza-te de pasiunile lui,care pot fi si ale tale,fii indiferenta dar nici prea zambeste-i,vb frumos,cateodata e bine sa fii si secretoasa deoarece el isi va dori din cee in ce mai mult sa te descopere,nu te lasa cucerita din prima seara,nu spune tu prima"te iubesc" pentru ca s-ar putea sa rgreti,in fine cel mai important :"FI TU INSATI", spr ca te-am ajutat, papa

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Sfaturi:
1.zambeste-i discret din cand in cand
2.fii calma cand esti in preajma lui
3. apropie-te de el, fa-l amicul tau
4.arata-i ca-ti pasa de chestiile ce-i plac
5.nu face ceva care sa-i raneasca orgoliul
6.nu fi irascibila
7.nu-l enerva cu subiecte plictisitoare de genul: ce culoare-ti place?
8.Fii naturala!
9.Neaparat trebuie sa arati bine!

| deea_4470 a răspuns:

Buna.happy

Pai...

Sa te dai in vorba cu el, sa-l saluti pe mess sau cand il vezi.Ai putea sa-l intrebi daca ar vrea sa iasa la o plimbare(dar nu numai cu tine,cu mai multi,pentru ca sa nu-si dea seama).
Daca il vezi asa mai suparat, intreaba-l ce a patit, daca il poti ajuta cu ceva.si incearca sa-i ridici moralul.
Cand esti intr-un grup,si este ceva amuzant, uita-te spre el si zambeste-i.
Iar daca ai un zambet frumos, zambeste-i asa mai "pe sub mustati".

Multt success.kiss

Fundaa?

| eusnualta_8950 a răspuns:

Sa fii exact cum vrei tu sa fii! e de ajunswinking Bafta :*

| Gabitza_8201 a răspuns:

Sa fii tu insatiwinking.Nu juca teatru asta urasc cel mai mult baieti crede-ma fii sincera cu el in orice moment happy

| GinglindSummer a răspuns:

Salut papusa)in primul si primul rind pe baieti ii atrage infatisarea placuta.Fii sexy, dar nu intrece limita.Trebuie sa te comporti natural dar in acelasi timp staruiete sa flirtezi...fii comunicabila.si lasa mindria.In fiecare fata trebuie sa fie ceva ascuns.un mister pe care baiatul trebuie sa il descopere...Dar totusi difera de baiat.Am facut ce am putut, Succes:*