Depinde la ce te referi cand spui ca iubirea din partea ei a cam "murit". Adica? Nu te mai baga in seama? iti da semne ca se plictiseste? Nu concep cum, dupa luni de zile(acum eu nu stiu ce durata a avut pana acum relatia voastra) o relatie poate sa moara asa, pur si simplu, fara motiv. Discutati! Comunicarea e cea mai importanta! Vedeti din ce cauza s-a ajuns pana aici cand iubirea inainte cu ceva timp era intensa. Discutati despre ceea ce ar face relatia mai buna, despre lucrurile pe care le gresiti unul fata de celalalt. Daca insa vezi ca nu e interesata, nu vrea nici sa incercati sa mai schimbati ceva, atunci incearca sa nu mai lungesti treburile pentru ca tot tu vei avea de suferit. Sper ca relatia sa poata fi salvata.Mult succes si sa ne mai anunti cum merg treburile!
Acordă-i mai multă atenţie. Surprinde-o cu ceva. Dăruieşte-i un cadou din suflet. Nu neapărat ceva scump, ceva drăguţ care să îi reamintească că o iubeşti. Succes ^^
Salut andrei, sigur ca de multe ori dragostea se poate reaprinde dar cred ca este f important sa nu o stresezi sa nnu ii arati disperarea, dimpotriva! Fii natural, sigur pe tine insuti, romantic si f f f comunicativ. Cred ca e important sa iesiti din rutina zilnica, sa faceti ceva nou, si poate din cand in cand cate o surpriza, cum ar fi o floare, o dedicatie, sau de ce nu, o cina... mult noroc