| sînziana24 a întrebat:

Ce as putea face sa scap de indiferenta lui? il iubesc atat de mult dar ma doare enorm atunci cand e indiferent cu mine chiar daca nu se intampla foarte des asta... o fi oare din cauza mea sau care e motivul si cum pot schimba acest lucru? mersi:*

Răspuns Câştigător
| Denisa a răspuns:

El chiar nu e indiferent cu tine. Il iubesti prea mult si te temi ca te va parasi si cum vezi ca ceva in comportamentul lui e mai ciudat te panichezi. Stai linistita, ca orice om are si zile mai bune si mai rele, si zile in care vrea sa fie doar cu tine si zile in care vrea sa fie mai singur. Cu siguranta te iubeste si se vede ca si tu pe el:* Oricum ai putea discuta cu el despre aceasta "indiferenta" venita din partea lui dar te asigur ca lui nu i se pare ca e indiferent cu tine.

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Stiu cum te simti.Am fost si cateodata inca mai sunt in situatia ta.
Cat este de indiferent?
Ma gandesc ca are si el nevoie de spatiul lui cateodata.

Acum, eu zic asa, intr-o zi sa-l iubesti, sa-l alinti, sa glumesti, sa te simti bine etc., iar in urmatoarea zi sa nu`i mai zici nimic.Sal lasi pe el sa te caute, adica sa fi si tu indiferenta din cand in cand.

| shtephie a răspuns:

Draga mea, ia fii si tu indiferenta fata de el, sa vezi ca'l va durea si va veni ca un catelus la tinewinking

| jolie a răspuns:

Plateste-i cu aceiasi moneda:fii indiferenta, rasp.in sictir chestii de genu

| anamaria_6210 a răspuns:

Te-ai gandit sa te inbraci mai provocator poate asa ii atragi atentia si nu o sa mai fie indiferent cu tine incearca sata poate da roade

| Sarpedan a răspuns:

Nu poti.

| ioana_1247 a răspuns:

Chiar daca il iubesti nu trebuie sai arati lui asta.cand il vezi poarta-te si tu cu indiferenta.chiar daca daca esti trista nu lasa sa se vada.

baftakisstongue