| chrisss a întrebat:

Ce as putea sa fac daca prietenei mele ii place de cel mai bun prieten al meu si toti trei stiim asta? cum ar trebui sa ma comport fata de amandoi?

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

laughing) Mai esti inca cu ea? laughing)

Eu ii casatoream si mergeam si nas la nunta lor laughing

Cum ce sa faci : Fii mandru ca a fost a ta prima data laughing) Si razi de el ca a luat ce-ai lasat tu laughing)

| JeSa a răspuns:

Te comporti frumos, prin Respect!- de unde, va pricepe ca, ii sau le respecti decizia...
Bafta!

daniela
| daniela a răspuns:

Doar cel amai bun prieten sau iubitul tau e o nuanta foarte importanta. Daca este cel mai bun prieten nu vad ce ai avea impotriva unei relatii intre ei, daca este iubitul tau nu-ti este prietena.

| Victoria a răspuns:

Daca prietenei tale ii place de altcineva, oricine ar fi el, cel mai bine este sa te desparti de ea, sa o lasi libera sa fie cu cine vrea. Nu are rost sa va continuati relatia daca sentimentul de iubire nu mai este reciproc. In ceea ce-l priveste pe prietenul tau, el nu este vinovat ca fata il place, insa daca te respecta ca prieten nu ar trebui sa se apropie de ea pana ce nu este libera.

| adi4ever a răspuns:

Macar scoate si tu un ban pe ea ca oricum te lasalaughing

| Andreea_5722 a răspuns:

straight face niciodata nu am fost de accord cu lucruri de genul asta! sa fim impreuna si sa aflu dupa ceva timp sa prietenul meu iubeste prietena mea cea mai buna? no way!straight facedeci, tot ceea ce trebuie sa faci e sa pune`ti punct! clar! si cat despre prietenul tau exact cum spune si barbie, daca te respecta nu o accepte sa fie impreuna! Incearca sa nu te mai gandesti la ea, si gaseste pe altcineva care iti va putea raspunde la sentimente!