Fata nu mai are incredere in tine pentru ca ai dovedit ca nu ai incredere in ea, dupa ce ca ai urmarit-o te-ai mai luat si de respectivu... urat din partea ta dar si din partea ei ca te-a mintit spunandu-ti ca se pune la somn pe cand ea se intalnea cu altul, amandoi ati gresit...
Ia-ti gandul de la ea prietene, acum tu i-ai dat un motiv sa se desparta de tine....auzi tu, de ce ai urmarit-o? dar ea de ce a iesit cu ala? ...in fine, ia-ti gandul de la ea. tine-ma la curent
WTF, oameni buni, unii ati sarit pe bietul om de parca a ucis. Instinctul lui i-a dictat ca prietena ii ascunde ceva si asa a fost. Consider ca tipa e singura responsabila de situatie si motiv de suparare ar trebui sa ai tu nu ea.
Rupe orice legatura cu ea o perioada si asteapta sa faca primul pas. Daca asta nu se intampla e foarte probabil sa nu fie interesata de tine.
Ce dracu de gest romantic? Daca tot ai urmarit-o trebuia sa te dai jos si sa-i dai cap-n cap si gata. Sincer, chiar a avut tupeu sa se supere tot ea.
Buna! Imi pare rau ca treci prin situatia asta. Sfatul meu, ca fata, este sa incerci sa discuti cu ea fata in fata, pentru ca astfel de lucruri e greu sa le discuti pe mess/fb/la tel, dar oricum ea te-a si blocat pe acetsea asa ca nu mai poti lua cu ea astfel legatura. Mergi la ea acasa sau asteapt-o cand iese de la scoala/facultate/serviciu cu floarea ei preferata si spune-i ca iti pare rau ca nu ai avut incredere in ea si ca te-ai comportat urat cu tipul respectiv, cere-i scuze si spune-i cat de mult oiubesti si ca nu iti vezi viata fara ea, ca ea e foarte importanta pentru tine si ai urmarit-o si te-ai certat cu tipul; ala pentru ca erai gelos tocmai pentru ca o iubesti mult si ca nu voiai sinu vrei sa o pierzi, dar ac pe viitor vei face mereu tot posibilul sa nu mai ajungi la astfel de scene si situatii si ca vei avea incredereb in ea daca iti mai da o sansa. daca te-a iubit cu adevarat si ea si nu a vrut sa te insele sau nu are in plan sa se impace cu fostul, cu sguranta te va accepta din nou si et av ierta asa cum ai iertat-o si tu ca te-a mintit.Iti doresc sa fii fericit!
Serios acum. Poate acel tip ii este prieten de la gradinita si simte nevoia sa imparta cate un gand, o durere cu acesta. Sau un alt motiv poate chiar cauta un motiv sa se desparta de tine si tu nu i-ai dat pana in momentul de fata. De ce exista increderea daca nu o putem folosi.
Depinde acum cati ani ai si de cat timp dureaza relatia daca ai zis de masina clar ai peste 18 dar nici prea devreme sa nu fie. Parerea mea daca e o relatie ce a durat mult si ai si tu mai multi anisori sati permiti fai o surpriza cere-o in casatorie ia-o pe nepregatite si atunci vei afla daca ea te mai iubeste sau nu... funda?
Te-a facut sa crezi ca esti vinovat chiar daca ai avut dreptate, tot ea nu mai vorbeste cu tine dupa ce te-a mintit, tot tu sa-ti ceri iertare si sa o cauti.Crezi ca e prima oara cand te minte sau cand se intalneste cu ala? Daca vroia sa se confeseze cuiva tu ar fi trebuit sa fi acela.Nu mai fi asa slab Seby! Daca ti-ar spune ca nu s-a intalnit cu el ziua pentru ca este un descendent al lau Dracula si nu suporta lumina zilei probabil tu ai crede si asta.Nu ti se pare ca te-a umilit destul si vrea sa scape de tine prea repede?! O femeie trebuie intai sa merite apoi sa ceara! Sfatul meu este sa o uiti.Nu-ti vezi viata fara ea? Asta crezi tu! Nu o mai cauta o saptamana sau doua, linisteste-te si fa-ti pe altcineva.Sunt sigur ca mai sunt fete care le placi sau macar le simpatizezi.Alege-ti una, fi sincer cu ea, acordai cat mai multa atentie, iesi cu ea si distrati-va.O sa incepi sa ti la ea, crede-ma.Nu te inchide in tine, nu te izola stand in fata calculatorului cu diferite jocuri sau mai stiu eu ce! Bafta!
Ai vreo idee sa ma juti te rog. ce crezi ca ii indicat sa fac in momentul asta sa fac, ajuta-ma te rog daca vr...
As face orice sa ma imapc cu ea chiar daca stiut ca ea a gresit mai mult, dar nu mai vrea sa auda de mine. Va rog ajutati-ma cu sfaturi ce ar fi mai bine sa fac ca, chiar nu stiu.
Am incercat sa vorbesc cu ea dar nu vr sa ma bage in seama.Dar ieri am avut de lucru la mine in fata casei, si de cand a venit de la scoala pana seara cand am intrat in curte, adica de pe la 15:00 pana pe la 18:00, sa plimbat pe acolo mergea 200 m mai sus de mine, apoi cobora 200m mai jos. Dar nu a vrut nici cum sa vb cu mine. De ce credeti ca sa plimbat toata ziua prin fata mea, daca ea nu mai vr sa ma bage in seama.Doar ca stie ca imi face rau daca o vad? Astept pareri si sfaturi sa ma impac cu ea, va rog din suflet.
linarkfts întreabă: