| braga a întrebat:

Ce as putea sa-i fac cadou prietenii mele la majoratul ei? Ceva cosmatice? Raspundeti voi fetele ca stiti mai bine big grin

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O bratara sau un lantisor, parfum, o rama foto digitala...

| NoSmile a răspuns:

Buna!
obligatoriu trebuie sa-i cumpri flori. De preferat trandafiri, sunt frumosi si romantici.
Ii mai poti cumpara:
1) un parfum (doar daca ii stii gusturile)
2) bratara/lantisor/inel de argint.
3) ceva din plus.
4) ceva personalizat cu pozele voastre, de exemplu un calendar.
5) placa de par/ondulator.
6) aparat foto digital.
Cam astea sunt ideile!
Succes!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut la cosmetice trebuie să fii atent ce anume foloseste ea, si cu ce îi stă bine, asta referitor la rujuri, fonduri de ten, rimeluri oje.M ai bine cumpără-i ceva un souvenir,(o amintire), un ceas, un set de bijuterii de la avon sau oriflame, haine sau pantofi trebuie să îi cunosti bine gusturile ei in materie de vestimentație, un cadou fain ar fi si un weekend voi doi la mare sau la munte. La all inclusive.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un abonament la un salon de masaj dacă îi place.

| braga explică:

Un cur ii iau mamei tale

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

-parfum
-ciocolată și un ursuleț de pluș
-lănțișor

| mihaelaalol a răspuns:

-haine
-un parfum
-o geanta pe care si-o doreabig grin

| braga explică (pentru mihaelaalol):

Altceva nu mai este?

| mihaelaalol a răspuns (pentru braga):

Pai ceva cosmetice gen:machiaje, set de oje, etc
sau accesorii gen:seturi de bratari, lantisoare, sau un set cu toate(lantisor+bratara+cercei+inel)

| braga explică (pentru mihaelaalol):

Nu e genul care sa se machieze thinking Am pe acasa o crema de corp de Oriflame, altceva ce as mai putea sa iau, tinand cont ca este majorat

| Ajutatorool a răspuns:

Un xbox 360.

| Antyss08 a răspuns:

Ceva ce nu se "consumă", ceva ce poate dura foarte mult timp și să își reaminetească de tine.

| MadaSweet18 a răspuns:

Nu ii da cosmetice, nu e un cadou prin care poti sa o uimesti.Eu cred ca cel mai frumos cadou este sa-i cumperi un inel dragut sau un lantisor cu o inimioara ceva.

| soriinaa a răspuns:

Depinde si de cat timp sunteti impreuna, dar avand in vedere ca e majoratul ei, nu poti sa te duci cu o crema de la oriflamme. Nu trebuie sa ii cumperi ceva foarte sofisticat si scump, dar sa fie ceva mai special, decat un cadou pe care i l-ai face in mod obisnuit. Poate un inel din argint, cu o inimioara sau ceva dragut pe el, sau o bratara, sau ceva frumos si daruit din suflet, sa vada ca ai pus suflet in cadou ala, chiar daca nu e cine stie ce... si bineinteles sa nu cumva sa uiti de flori. Cel mai frumos ar fi, un buchet cu 18 trandafiri, 17 rosii si 1 alb happy Sper ca ti-am fost de ajutor.

| xRomanianGirlx a răspuns:

Uita ce ai citit mai sus, sunt doar prostii. la un majorat normal pui minim 50 de lei, hai ca daca ii de tarani un 30-40. e prietena ta, nu cred ca te zgarcesti macar acolo la 1 milion, 1 milion si jumatate. cumpara-i un ceas, e cel mai usor lucru de cumparat acolo la 80-100 de lei si de restul i-ai un buchet de trandafiri, marimea in functie de banii de care mai dispui. (argintul e prea ieftin pentru majorat, btw)

| Renesmee a răspuns:

Paiii. daca ai poza in care sunteti voi 2 scoateo si pune-o intr-o rama frumoasa si poti sai aduci un buchet maree de trandafiri