anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as putea sa ii iau prietenului meu de Mos Nicolae? funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai. cum sai iei? trebuie sai dai ceva.

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

O craciunita ("nicoleta" (de la Mos Nicolae) in cazul de fatahee hee ). oh go on

Fa-i un pazal din poza ta/voastra intr-o ipostaza mai senzuala/erotica. Sigur ii va placea sa se joace cu pazalul respectiv. smug Poti sa-i iei si parfumul lui preferat, o carte buna, un CD cu muzica, care ii place, s. a. m. d. Dar o cina romantica si o noapte de dragoste vor fi cele mai bune cadouri pentru el, te asigur.
Bafta in alegerea cadourilor! Numai bine!

| Narfundo a răspuns:

Durex

| cristianorudi7 a răspuns:

Nik, ca deja te are pe tine, cel mai frumos cadou... fundita?

| DorelSudoru a răspuns:

Iai un tricou cu o poza cu voi doi care sti cai place sau un ferari sigur s-ar bucura.

| micurutza2005 a răspuns:

Pai tu stii cel mai bine ce preferinte si nevoi are il cunosti cel mai bine stii ce i-ar place si ce nu asa ca orienteaza-te dupa asta poti sa i iei un parfum bun sau ceva care i foloseste la serviciu daca lucreaza daca nu la scoala nu stiu ceva in functie si de cat iti permiti sau du-te cu el surpriza la un film care i-ar place 3D, sau i cumperi ceva personalizat cu tine numele tau sau initiala ta sau a lui, deci sper sa te ajute ce am scris happysucces.

| Ys a răspuns:

Daca sunteti de mult timp impreuna ar trebui sa stii ce ii place, ce isi doreste etc. dar cred ca cea mai bun cadou este sa fiti fericiti impreuna si sa afeti multe amintiri impreuna sa va cunoasteti mai mult...cam asta asi face eu in locul tau

| gfdessjtyrd76 a răspuns:

Un pormoneu sau parfum daca doresti sa cheltuiesti mai multi bani.

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Depinde si de ce ii place lui! in primul rand,, gestul conteaza! mai bine incearca sa aflii[in mod discret] ce vrea el! oricum ceva sigur iti zic! o felicitare ar fi un gest frumos, o cana c poza voastra amandoi, sau ceva haios gen... o caciulitza de mos craciun sau un costum de mos craciun laughing ai putea sa ii iei ce ai vreawinking

Succeswinking!

Funda? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cum vrei. Ai putea :
-ceva personalizat cu poze cu voi(perna, cana, album etc)
-ceva specific (ex suport de lumanare in forma specifica)
-ceva material (ceas, bratara, bluza, fular etc)

sper ca te-am ajutat putin!