Pai iai un lant. Daca nu de aur poti de argint Gestul conteaza.
sau in loc de ceas o bratara.
Uite depinde, de cat de multa vreme va stiti, sau cat de bine il cunosti, uite ai putea sa ii scrii o felicitare adevarata, poate facuta de tine, in care sa pui niste randuri frumoase. ( cel mai frumos si de pret cadou, ca si valoare sentimentala care l-am primit vreodata e o felicitare, primita de ziua mea, de la o fosta amica/iubita ).
Ca si cadou, eu zic ca nu merita sa te pui sa-i cumperi ceva ce ar putea si el sa-si ea. Cel mai bine ar fi sa te gandesti, de ce are nevoie, si ce stii ca i-ar place, nu sa intrebi niste straiini, caci totusi e iubitul tau, atata efort poti si tu sa depui, incat sa gasesti cadoul cel mai potrivit.
Parerea mea, ca cadourile de gen, parfumuri haine si ceasuri, le fac doar oameni, ca nu stiu ce e un cadou adevarat si care nu am primit niciodata un cadou adevarat.
Bafta la alegerea cadoului! Sonny.
Eu zic sa o iei de mana sa o duci intr-un mall ceva sa isi ea cea ce ii place cu adevarat si tu platesti. Dc sa ii iei tu ceva ce sa nu ii placa si sa nu poarte sau mai stiu eu.
Prietenului tau de ziua ei? sunteti cumva 2 gay, tu esti barbatul si el femeia? eu unul n-am inteles. oricum nu-i lua lantisor ca sa nu para cocalar...luati o cina romantica in oras sau acasa, pregatita de tine, urmata de o tranteala...ca parfumurile si hainele nu le ia cu el/ea cand si-o incrucisa degetele pe piept
George0197 întreabă: