anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as putea sa vorbesc cu o fata pe mess sa ii dau impresia ca imi place de ea si pe urma sa ii zic si in fata?(nu stiu daca are prieten sau nu)
Am facut rost de id ei dupa facebook si am vorbit cu ea, dar foarte putin, cred ca am incepu bine prin ai zice ca e frumoasa(avea poza cu ea la avatar). Folosesc alt id decat cel "de zi cu zi".
Ea este in acelasi liceu cu mine dar in clase difertie, o vad doar 2 ore pe saptamana.

2 răspunsuri:
| youmail a răspuns:

Mai bine mergi la ea atunci cand o vezi si cauta un tel comun, o tema, un proiect, sau pur si simplu i-ait inima in dinti si spune-i-o direct ca e draguta foc si roaga-o sa iesit la un suc.

| Marrya15 a răspuns:

Incearca sa o urmaresti mai discret(fara sa te vada)si atunci vezi daca are prieten. Daca nu are, ii faci complimente de genul:ai ochi frumosi...si mai tarziu ii trimiti o invitatie in oras.Dar daca are prieten o lasi in pace ca nu stii ce s-ar putea intampla.Ori si mai bine o intrebi direct daca are prieten, dar daca te intreaba de ce ai intrebat-o ii zici asa:"Am vrut doar sa stii, ca nu stii care este destinul tau sau al meu."Asta ii va da de inteles(cred)ca o placi.