O fata oricat ar fi de timida sa zic asa daca a observat faptul ca tu ai vrea sa ai o relatie cu ea nu te evita. poate te place mai asteapta si tu putin, caut-o vezi cum reactioneaza.
In seara balului fata te-a placut dar a ramas dezamagita ca tu ai plecat. Exista un proverb: "bate fierul cat este cald". Acum este tarziu.
Ea a vrut doar sa fie prietenoasa nimic mai mult!
Dupa cand ai inceput sa o cauti ai speriat-o si acum te evita pentru ca nu vrea sa-ti dea iluzii si sa-si ingreuneze viata.Are prieten, daca o interesai te saruta acea seara.
Nu o mai cauta altfel o sa te cam urasca. Daca ti-a vorbit o seara si ati dansat nu inseamna ca de acum trebuie sa fiti Romeo si Julieta.
Nu vreau sa fiu rea, sunt doar realista.
Eu nu stiu ce za zic..ar cam trebui sa ii zici ca o placi sa sa te scuzi daca o sperii dupa aia ii ceri parerea despre tine si o intrebi daca vrea ceva in legatura cu tine daca nu.I'm sorry!
Timida e putin posibil, dar daca ainceput sa iti povesteasca despre ea din prima si sa iti arate ca o atragi nu prea cred. Exista si posibilitatea ca ea chiar sa fi avut teme si ce mai zicea ea, nu te gandi numai la rau. Incearca sa o inviti in oras, iar daca zice nu intreab-o de ce si in functie de raspuns mai insista sau las-o balta. Succes!