Buna.
Sfatul meu este sa va delectati cu un pahar de vin, sampanie etc inainte de. woohoo Sa vezi ce tupeu ai dupa...
Daca ti cont de sfatu asta...a doua, trei-a oara nu mai ai treaba.
Bafta !
Poi ar trebui sa gandesti pozitiv mai ales ca e iubitul tau nu e al alcuiva si i se cuvine sa te vada goala.Adica puteti in minte gandul asta ca trebuie sa te vada goala si incearca sa ai mai multa incredere in tine.
Salut...daca esti timida inseamna ca nu traiesti pe deplin experienta, ori esti prea mica, ori iti este rusine de ce i sa creada prietenul tau...in primul rand daca e prietenul tau si stai de mult cu el, inseamna ca te iubeste si te accepta asa cum esti si nu ar trebui sa iti fie rusine de cum arati fata de el, fi mai distinsa, nu te mananca si nici nu te omoara, incearca sa traiesti momentul, meritahave fun si bafta
Rusine? Eu unul nu cred ca lui ii e rusine sa te imagineze goala . Gandeste ca oricat de nebuna ai fi in pat lui ii place mai mult. Trebuie sa ai incredere in tine. Pune-te pe tine pe primul plan. Vrei sa ai o viata sexuala monotona? Esti urata? Nu! Si daca tot te gandesti si la el, gandeste-te ca in fanteziile lui nu viseaza un act sexual monoton, te viseaza gemand si facandu-o cu placere, cu sete.
Exercitiu: te dezbraci si te uiti in oglinda pana iti trece timiditatea. Asa vei descoperi ce este mai frumos la tine.
Exercitiu: imbraca-te, cand esti singura, cat mai sexy. Admira-te! Pune muzica si danseaza.
Nu ai de ce sa-ti fie rusine de tine. Toti baietii isi admira iubitele.
Exercitiu: fiind vara mergeti amandoi la plaja/ la piscina cu grupul de prieteni. Automat va trebui sa purtati cu totii costume de baie. Mare diferenta cu a fi dezbracat nu este. Asa scapi de inhibitii.
aleceandra întreabă: