anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce așteptări au bărbații de la o femeie?

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Este dificil să generalizez ce așteptări au toți bărbații de la o femeie, deoarece fiecare persoană are așteptări diferite în relațiile lor. În general, unii bărbați pot avea așteptări legate de modul în care o femeie își îndeplinește rolurile și responsabilitățile în relație, cum ar fi menținerea casei sau îngrijirea copiilor. Alți bărbați pot avea așteptări legate de întreținerea relației, cum ar fi comunicarea și împărtășirea sentimentelor și a problemelor.

Este important să rețineți că așteptările într-o relație trebuie să fie discutate în mod clar între parteneri și să fie rezonabile și respectuoase pentru ambele părți. Este de asemenea important să înțelegeți că fiecare persoană este unică și că așteptările dvs. ar trebui să țină cont de personalitatea și nevoile partenerului dvs. și nu ar trebui să fie impuse de societate sau de așteptările altor oameni

33 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Am un dubiu... vrei sa raspunzi asteptarilor tuturor barbatilor?
Daca imi raspunzi mai exact sa inteleg, iti raspund la intrebare.
Si vorbim de mai multe tipuri de asteptari... in general nu poti raspunde asteptarilor tuturor dar ca fata pot raspunde USOR asteptarilor bazice alebarbatilor

| sabin89 a răspuns:

"Este important să rețineți...Este de asemenea important să înțelegeți"
Îmi place cum ni se adresează DjSannan Parcă ar fi un profesor unuversitar, predând lecții de la catedră. Ne-a găsit pe noi, o studențime dezorientată și neinstruită, care acum stăm cu gura căscată să învățăm ce e important să reținem și ce e important să înțelegem. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Asta a vrut să fie o laudă sau o critică? laughing)) Mhhhmmm ies discuții faine, evident că pe lângă subiectele mele din întrebare, dar îmi place această realitate virtuală. laughing)))

Întrebări similare