Depinde cat de mult imi place tipul; Daca vreau o relatie cu el aleg sarutul pasional.
pa, pa
La prima intalnire cu fata respectiva prefer un sarut pe obraz. Daca totul merge bine la despartire o sarut si pe buze. Daca eu cred ca e mai bine sa astepam, las acest sarut pe buze pentru intalnirea viitoare. Oricum, sarutul pe buze vine cel tarziu la a 3-a intalnire si cel mai probabil la a 2-a. Daca e sa vorbim de sex prefer sa fie vorba de asta dupa ce si cunosc fata un pic mai bine. Poate dupa ce iesim macar 3-4 zile.
Depinde cat de mult imi place persoana... Prefer un sarut paional, dar merge si un sarut pe obraz daca baiatul e mai timid.In niciun caz o strangere de mana(as simti ca nu m-a placut indeajuns de mult), dar nici sex.Raman la un sarut pasional.
Depinde de femeie. daca o plac as vrea un sarut simplu sau un sarut pasional. daca este sa vreau sex si ea accepta ea este o femeie cu moravuri usoare.nici o fata care vrea ceva mai mult accepta de la inceput sa se culce cu fiecare pe care il intalneste.
Depinde ce vrei de la acea persoana. Daca vrei o aventura si atat :sex, daca vrei o relatie serioasa:un sarut pe obraz, daca vrei sa fie o dragoste de o vara:sarut pasional, iar daca nu vrei nimic:o strangere de mana si atat.Bafta...
Pai ti-ai gasit gagica de antrebi. Matale esti cam obsedat dupa cum vad eu si cred ca am dreptate.
Ma sexosule u ce ai vrea la prima intalnire sa sara aia pe tine ca u sigur te referi la sex
Pacalici presupun ca tu nu ai intrat pe intrebare sa oferi un raspuns, URASC OAMENI CA TINE! Care stiu sa caute defectele altora.
Ma idiot de 3 ani de zile, nu ma refer la sex du-te impuscate ok? am pus o intrebare, asa te rog nu mai comenta pe intrebare daca nu iti place, si sexos esti tu cu prieteni tai bine.
Pai nu stiu, un sarut pe obraz la prima intalnire, apoi un sarut pasional la urmatoarea si cu sex`ul cand o fi sa fie
Bună!
Eventual un sărut pe obraz pe care el mi-l va da, după care eu decid dacă vreau un sărut pe buze, dar scurt.Nici vorba de sex.
Bye!
Poi o strangere de mana ar fi prea banal`. un sarut pe obraz ar fi cel mai potrivit. dC? pentru ca sarutul pasional vne la urmatoarea intalnire. iar sexu`. Dupa mine as face`o dupa 3 ani. Daca baiatu ma asteapta pana atunci stiu ca ma iubeste cu adevarat daca nu ma asteapta stiu ca a vrut decat sex si gata.
Sex?
de la prima intalnire?:O
hai sa fim seriosi fata tra sa fie curva ca sa o faca de la prima intalnire