| NonZarek a întrebat:

Ce at trebui sa înțeleg din asta, vorbesc cu o fata care e la distanta mare, faza e ca mi-a spus ca ma place și i-am mărturisit ca și eu însă când am zis dacă ar vrea sa fim împreună a spus ca ea ma place însă nu știe sigur dacă poate sa facă toată chestia cu relația la distanta și dacă chiar îmi poate spune ca ma iubește, nu e sigura și din astea, însă ea începe sa-mi scrie mesaje, sa îmi trimită Tik tok uri drăguțe (legat de love) dacă nu-i răspund după un timp îmi scrie ca se îngrijorează, na eu ce sa înțeleg?
Ori ma iubește, ori ce, de ce face astea și se comporta ca și când m-ar iubi dar îmi zice ca nu e sigura dacă poate fi împreună cu mine?

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca nu sunteti la varsta si maturitatea care sa va peemita ca in viitorul apropiat sa va casatoriti, nu are rist sa va complicati viata.

| Saiko10 a răspuns:

Si ea este nehotarata, te place dar nu ii place ideea de o relatie la distanta, ar vrea sa fie cu tine dar nu la distanta, probabil nu vrea sa intre intr-o relatie pentru a nu se comite tie care nu poti sa ii fi alaturi.

| Genevaaa a răspuns:

Pentru ca o relatie la distanta e naspa. Daca nu vrea nu inseamns ca nu te place

| felixf a răspuns:

De ce face asta? ca sa-ti manipuleze capul si sa te posede. Vezi poate ajungeti peste cativa ani sa va vedeti ea sa-ti ceara parerea daca ii sta bine intr-o fusta ultra super mini ca merge la o intlanire cu un alt tip. Sugestiea mea este take it easy si gaseste-ti o fata reala nu unu virtuala. In spatele ecranelor se pot ascunde diferite persoane dubioase cu diferite poze frumoase.

| Cristina12387 a răspuns:

Ai putea s-o intrebi de ce se ingrijoreaza atunci cand nu ii raspunzi la timp daca nu vrea sa fiti impreuna? Ai putea s-o intrebi si daca ea e disponibila pentru relatii cu alti tipi si daca considera ca ar fi bine sa fii si tu disponibil pentru altele.

| Dragos1727 a răspuns:

Ar trebui sa faci sex cu ea si dupa vei vedea daca e indragostita de tine