Stii tu maduu cu alesu e mai complicat.Le alegi in functie de ce iti trebuie. Daca iti trebuie pentru o noapte nu mai conteaza cum arata la fata. Daca o vrei pentru o perioada mai indelungata, atunci o sa vrei sa fie draguta la fata pentru ca oricum tu ti-o poti tuna mai tarziu.E ca la masini!
A doua e mai norm, si un baiat deshtept ar alege-o pe a doua cred... pacat ca baietii rar cand mai sunt asa, dar de ce intrebi
Cea cu "mecla" dragalasa si fund frumos, dar daca e fitoasa si rea la suflet as alege-o pe cea grasa daca e mai buna la suflet si nu are fite in cap!
Cred ca nu ati inteles intrebarea...eu ma refer la o fata cu forme mai mari dar cu mecla de te sperii de ea.si o fata mai slabuta nu cu forme asa de mari ca aialalta dar draguta la fata
Cea care stie sa vorbeasca si sa se exprime ca un om educat, nu ca un birjar.Mecla,auzi...
A doua variantaimi plac fetele frumoase nu neaparat bune la pat daca vrei sa faci sex atunci ii pui o perna pe fata si merge
Un destept ar alege-o pe a doua, insa acum mai rar vreunul destept si toti se uita dupa sex appeal.insa eu raman pe a doua varianta. Si sa nu bagi in seama raspunsurile gen ''stiu ca esti a doua asa ca aleg prima'' pentru ca orice ar spune lumea, frumusetea totusi isi are rolul ei si nimeni nu ti-o poate lua. Si eu fac parte din a doua categorie si is mandra.
Aaa m-am prins. tu esti aia cu "mecla" dragalasa si dusmanca ta e aia cu corp fain. si el nu stie pe care dintre voi o vrea.;-)
Mutubal întreabă: