Prima este lasa.laso.dar a doua, cam indrazneata, dupa o luna nu cunosti un om poate profita de tine.
Tu stai cu ele pentru ca sunt frumoase? TREZESTE TE! Eu zic ca nu ar trebui sa te grabesti tinand cont ca pe una o stii de o luna.Asteapta sa o cunosti si vei vedea care este cea cu care te intelegi mai bine, sa zic asa.Vei vedea mai tarziu. Poate ca cea pe care o cunosti de o luna iti va da papucii cand nu te astepti...numai asa ca are ea chef... sfatul meu:Mai gandeste te inainte de a alege.Mult noroc.
De ce zici anumite lucruri pentru care nu le cunosti, am vrut sa spun ca ele sunt frumoase si da este un impediment mai mare in a alege...eu totusi sunt de parere ca finete si frumusete trebuie sa existe.
Nu confunda..atractia cu dragostea..pe aia de 4 ani..macar stii ce ii poate capul ..la a-2a e atractie.alege ce crezi ca e mai bine pentru tine.dar gandeste-te bine.dc oare prima nu vrea sa v-a mutati!? si ce ai putea sa faci sa vada ca tu chiar vrei asta? ..eu nu te-as sfatui sa te duci cu aia de 1 luna asa deodata ..sa nu regreti dupa aia..gandeste-te de 2 ori.3, 4 inainte sa faci un pas ..succes