anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati alege dintre un baiat plecat foarte departe dar cu care aveti o relatie de jumate de an(sustine ca te iubeste, ca abia astepata sa vine, ca ii este dor de tine, care suna in limita timpului liber, dar uneori sunt zile cand nu da absolut nici un beep sau doar unu iar de sms nici nu mai vorbesc) si un baiat care mereu se poarta foarte finut cu tine, care suna zilnic, te alinta, vorbeste foarte frumos, zice mereu ca iar place sa fi prietena lui dar care e mai mare cu aproape 8 ani si e un pic mai urat(oricum frumusetea nu conteaza)? ce ati alege?

5 răspunsuri:
| plasticstyle a răspuns:

Pe amandoi, cel care e plecat departe cine stie pe cine mai are :-s

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Pfff. m`ai bagat in dificultate...
nu stiu ce sa zic...thinking
Cred ca pe al doilea.smug
Nu conteaza cum arata.winking

| cipy a răspuns:

Eu as alege pe cel din departare! Sigur ca tu alegi, dar pe cine tu iubesti? trebuie sa fii cu cel pe care il iubesti cu adevarat.
Nu te-ai gindit niciodata ca cel cu 8 ani mai mare vrea doar sex? cred ca cel din departare te iubeste mai mult din spusele tale si nu trebuie sa-l dezamagesti. Gindestete bine inainte de a face alegerea. Mie mi se pare ca acel mai mare cu 8 ani doar vrea sa faca misto de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e si mai urat si mai batran. poate are bani? sau poate e mai destept?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel care e plecat pentru ca cel care se poarta foarte atent acum. se va plictisi in scurt timp...si e si urat si mai mare cu 8 anithinking acum tu faci ce vrei...