| niki_8739 a întrebat:

Ce ati alege intre:,, asculta'ti inima "si,, asculta'ti creierul" si de ce?( in situatie in care creierul gindeste una, dar inima'si doreste altceva)

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se spune ca inima vorbeste atunci cand esti indragostita de cineva si o iubesti pe acea persoana si creierul gandeste cand tu vrei sa te ridici din pat, mananci, mergi, etc.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ca om raţional întotdeauna am ales să-mi ascult mintea şi raţiunea şi niciodată nu am pus inima şi sentimentele mai presus de raţiune.
Şi, sincer, nu regret nimic.

| Rayyy a răspuns:

Buna,
Depinde de situatie. Imi ascult creierul cand sunt intr-o situatie care necesita ratiune. Dar daca ma indragostesc.atunci ma gasesc in situatie in care pur si simplu imi urmez inima si instinctul.

| NickiMinaj a răspuns:

Cred ca depinde de situatie. In general, asculta-ti inima, daca vrei sa traiesti, si nu sa supravietuiesti.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

As alege sa imi ascult inima, caci ea este vocea mea interioara, ea stie adevarul intotdeauna si asa stiu ca nu imi va parea rau dupa aceea pentru ca am facut cum am simtit.

| Muppet a răspuns:

Aleg asculta. ti crierul. cu inima am cam facut multe greseli.

| melyyy a răspuns:

Ascultati creierul! inima se inseala de cele mai multe ori! o stiu din propie experientawinking

| inna a răspuns:

De cele mai multe ori, e mai ok sa alegi sa-ti asculti creierul.De ce? E simplu, pentru ca gandiind cu inima de cele mai multe ori ajungem sa luam decizii proaste.Trebuie sa fim cat mai rationali in viata. Oamenii buni, care gandesc cu inima au de pierdut.

| Inoue a răspuns:

Bună! În mare parte eu aș alege,, ascultă-ți creierul,, pentru că, inima nu se gandeste si la consecinte. Dar nu as regreta nici sa imi ascult inima, pentru că, ziua de ieri nu se mai intoarce!
Bye bye

| mistakeofyourlife a răspuns:

Intotdeauna e bine sa nu fi realist. Asa ca eu as alege "asculta-ti inima". E mult mai important ceea ce simti tu decat ceea ce e corect si normal sa fcai. gandeste-te ca trebuie sa te mariti si ai de ales intre 2 barbati. Unul dintre ei e un prieten vechi de familie, care te iubeste, iti ararta afectiune, are bani dar tu nu simti nimic pentr el, iar celalalt te iubeste si tu il iubesti pe el, va mai certati dar totusi aveti o relatie fericita. E normal sa iti asculti inima nu creierul care te indruma pe o cale gresita. happy

| Miuriel a răspuns:

Alculta'ti inima pentru ca ce iti decide inima, nici macar creieru' nu poate contesta.Inima e Curtea suprema, in schimb creierul...
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| anonim_9012 a răspuns:

Cel mai potrivit ar fi "asculta'ti creierul", dar cind e vb de lupta intre creier si inima... Ooops, atunci cred ca uneori e pacat sa nu-ti asculti inima, mai are si ea dreptate citeodata. De fapt, eu in asa cazuri incerc din puteri si rasputeri sa-mi ascult creierul, iar cind vad ca imi arde si nu ma pot linisti 2-3 zile, ascult inima.

| niki_8739 explică:

Elenna si ramoona :da sunt de'acord, chiar faci multe greseli.si sunt de'acord cu ideea sa-ti asculti creierul, si cind inima mi se opune imi zic,, bre... ce'i inima doar un organ care pompeaza singe''. Pur si simplu am vrut sa citesc mai multe opinii

| Beiiibiiii a răspuns:

Poi eu as alege,, Ascultati creierul,, pentru ca atunci gandesti logic, depinde de persoana pe care o iubesti si comportametul ei\lui, si nu as alege,, ascultati inima,, pentru. atunci cand esti indragostit faci o gramada de porcari, greseli si inima te indeamna spre ele... deci in final aleg,, ascultati creierul,, big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pffff :d as alege "asculta-ti creierul", pentru ca cu asta gandesti logic. dar cu inima, daca esti indragostit si iubesti, nu vezi lucrurile asa cum sunt. :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea mult creier pe aici.De intuitie ati auzit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele...pentru ca partea dreapta a creierului(emotiile si sentimentele) este in deplin acord cu inima din punct de vedere filosofic.deci doua parti contra partii de stinga(logica), exista un echilibru

| TheOceanIsMyLife a răspuns:

As alege sa-mi ascult inima deoarece e bine sa faci ce-ti spune pentru. a nu suferi mai tarziu love struck sunt in aceeasi situatie

| Pinguin15 a răspuns:

Gandeste cu creierul si simte cu inima.