Am deja dragoste, bani mai trebuie şi încă destui.
Banii n-aduc fericirea. Ştiu, numărul lor!
Dragostea când iubeşti n-ai nevoie de altceva. Te încălzeşte la suflet şi te hrăneşte cu fericire. Banii sunt trecători, dar dacă găseşti dragostea adevărată e pentru totdeauna.
FantaSZy.
As alege dragostea :X pentru ca degeaba ai bani daca nu ai parte de dragoste Si impreuna cu dragoste vom face si bani
Daca as fi raspuns la intrebarea asta cu 5 ani in urma, as fi zis 100% bani! insa acum, dupa ce am intalnit cea mai superba fata din lume, zic cu siguranta dragostea:X
Exista o problema! Nu prea ai ce alege - este criza pe ambele planuri, asa ca nu-ti ramane de ales decat varianta cea mai buna dintre cele 2 rele...
Doamne, anonim. Ce stupid! Dragostea nu tine de foame, dar ce sa faci cu banii, atata timp cat nu ai cu cine sa-i imparti? Normal ca as alege dragostea
Ma amuza cei/cele care spera sa le gaseasca pe amandoua. iar multi sunt tentati sa aleaga dragoste pentru bani. eu una as alege dragostea pentru ca fara afectiunea persoanei iubite cred eu ca nu prea poti sa reusesti.mereu in spatele unui barbat/femeie de succes se ascunde cineva care il/o sustine emotional. dragostea e prea frumoasa ca sa fie vanduta, caci pana la urma banii sunt doar niste hartii
Daca ar fi sa aleg cu inima, dragostea.
Daca ar fi sa aleg cu mintea, banii.
Cateodata, dragostea iti lasa viata mult mai amara decat banii!
Dragostea. [banii nu aduc fericirea dar o intretin ] cu ce te incalzeste sa ai bani dar sa stii ca. patu e gol. sau ca pesoana pe care o iubesti sta cu tine numai pentru bani? cum ar fi? nu e mai bine sa stii ca persoana care e langa tine te iubeste pentru calitatile si defectele tale? nu pentru ce ai in portofel
Eu as alege dragostea.Indiferent daca ai bani si nu ai parte de iubire tot sarac esti. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
BANI logic ca daca am multi bani imi iau cate traseiste vreau si atata timp cat am un copil sil pot intretine deja ma doare fix in cur de restul(p. s mai devreme sau mai tarziu toti inselam deci trage concluzii)
Bestialalori întreabă: