Iubirea față de familie este diferita, nu poți pune un om sa aleaga dintre familie și prieten/a, cu toate ca e ciudat aș alege prietena.
Eu una pana il momentul de fata l-am ales pe elnu am sprijinul familiei in schimb sprijinul lui il am, asta conteaza foarte mult pentru mine.L-am ales pe el sper sa nu fie o alegere gresita.
Parintii mei sunt despartiti,si dintre persoana iubita si tata,am ales persoana iubita.
Deci persoana iubita.
Pentru ca familia daca te iubeste,te va accepta asa cum esti,dac anul te iubeste,te va lasa.
Si intrebarea corecta,modificata,ar fi "ce ar alege familia : pe tine fericita, sau pe tine trista si dezamagita, nevorbind cu ei si injurandu-i pe la spate?"...pai eu cred ca prima varianta.
Na...fiecare priveste problema din punctul lui de vedere...; d
Pana la o anumita varsta familia este cea mai importanta, parerea mea.nici nu poti sa traiesti cu familia toata viata dar familia este cea care te accepta la bine si la rau, si iti este alaturi mereu cum poate!
Exista unele momente in care ai putea zice sa ai renunta la familie pentru persoana iubita dar dupa ce pierzi persoana iubita iti dai seama ca ai fi facut o foarte mare greseala.Dar mai exista un moment in care trebuie sa renunti la familie pentru persoana iubita. Oricum cea mai importanta e familia...
Depinde.Daca ai fi intrebat acum cativa ani,as fi zis persoana iubita,dar acum, cand viata m-a cam dat cu capu' de pereti, as zice ca familia e cea care e langa tine orice s-ar intampla...
Totusi as alege persoana iubita ca asa esti facut sa iti faci viata ta nu sa stai pe capul familiei