Eu nu as alege niciodata. Si nealegand iti dai seama singura cine e pe bune cu sufletul langa tine si cine nu
Daca va conta mai mult orgoliul ...se va/vor indeparta singur/i
Prietenii
Pentru ca candva, odata, iubitul te va parasi. SI daca ai ales prietenii in loc de iubitul, atunci nu vei mai avea pe nimeni
Prietenilor le poti impartasi totul. Eu inca nu am iubit, dar la varsta asta nici nu vreau [ am 13 ani ) ]
Nu cred ca ar trebui sa alegi intre iubit si prieten... daca prietenii iti sunt cu adevarat prieteni nu te vor pune sa alegi ci te vor sustine sau te vor face sa vezi cu ochii tai adevarul.
Daca iubitul te iubeste cu adevarat nu iti va cere sa lasi prietenii, e ca si cum pune lacat pe tine si doar el are acces la tine, iti pune interdictii ceea ce nu e ok, iar prietenii adevarati nu te vor judeca doar dupa persoana de langa tine.deci zic ca amandoua, daca merita, desigur.
Cu siguranta iubitul.Prietenii,nu poti sa stii daca sunt adevarati sau nu, si decat sa ai o surpriza neplacuta, cand ai necazuri si sa-i intoarca spatele, mai bine il alegi pe iubit, poate el nu e asa de egoist daca te iubeste.
Cine iti este prieten adevarat iti va ramane alaturi indiferent de decizia luata
Draga...alege iubitul. pentru ca el te iubeste, cu el poti avea un viitor. Dar nu neglija prietenii.
Iubitul meu desigur, avem 1 an impreuna si mi-a demonstrat ca chiar ma iubeste.el e cu mine cind prietenii nu sunt