Interesanta povestirea ta. Deci dupa parerea mea, parerea unui baiat ar fi ca: el e mort dupa tine. Baietii nu stiu cum sa-si manifeste simpatiile fata de fete. Deci iti jur ca asa eram si eu. Imi placea de o fata si faceam orice doar ca sa ma remarce cum face acest baiat.
Eu zic, asa de amuzament, sa-i spui intr-o pauza daca te place asa de mult la tot ce iti face si vezi daca se face rosu la fata. Dar fii cat se poate de serioasa... Daca nu reactioneaza intr-un fel, ia-l si in brate si ai vezi ce reactie are.
Sa ne spui ce s-a intamplat. Eu sunt chiar curios.
Woaw ...tare.mda stiu cum este eu is a 8 a ...acum nu pot sati rasp dar daca vr da-mi un mesaj cu id tau si vb pe mess. pupici
Am uitat sa spun k l-a intrebat o colega din ce am auzit k a vb km tare (statea cu el in bank iar eu eram in spatele lorar ce iti place de Alexandra? dar el nu a raspuns nimic doar k a pus capul pe bank.iar eu nu stiu ce sa cred. sau l.am mai atins o data iar el mi.a sps sa iau mana de pe el.
Cristina_5534 faza este k si eu il plac pe el nu as putea sa faq niciodata asa ceva... de ce l-as umili? cu toate k eu il plac eu nu il bag in seama il las doar pe el k si eu sunt la fel de rusinoasa ca el .credeti ca ar trebui sa il bag si eu in seama pe el? sau sa il las doar pe el?
Cine vrea sa ma ajute mai precis si de sigur va avea si funda... baga.ti idul meu:bonbonik_97@yahoo.com
Saracul baiat s-ar duce si la circ pentru tine.Na se vede ca nu prea stie cum sa abordeze o fata la fel si mie mi se intampla si nu de la unul singur ci de la jumate din baietii din clasa da in a8a is mult mai turbati. Umileste-l in fata clasei site va lasa in pace, printr-o discutie serioasa cu el :d
Eu zic asa... sa mai iei inca o punga de lay's si sa mergi direct la el si sa ii spui: "punga asta am luat-o ca sa o mankam impreuna. tu si eu. te hotarasit daca vrei sa ma insotzesti sau nu!" si sa mergi apoi intr-o parte mai retrasa si sa astepti sa vina la tine!