Nimic.Ba chiar i-as multumi ca a fost sincer cu mine si m-a lasat sa asist la vreo scena
Am trait o situatie de genul asta, dar nici azi nu am certitudinea. El a negat tot timpul!
Noi eram colegi de munca si el s-a indragostit de mine. Nu stiu cand si cum, stiu doar ca, facea orice pentru mine. Pe mine m. a uimit f tare daruirea lui ...in timp atat de scurt. Ma rog, am zis ca asa o fi el
Ne-am mutat impreuna la scurt timp. El era un fel de femeie in casa! Nu ma lasa sa fac nimic. Am zis : "vai ce noroc pe mine ".
Calca mai bine decat mine, gatea mai bine decat mine si era foarte sensibil asa Cum sa va zic, nu stiu. Avea gesturi de gay in el, dar n-am luat prea mult in seama.
Prietenii lui au fost f uimiti cand ne-au vazut impreuna.
Au zis ca eu stau cu el pentru bani si el cu mine pentru ochii lumii. Dar n-am luat in seama nimic
El in pat era barbat, cu toate ca nu foarte dar nu a contat f mult. Eu ma intelegeam bine cu el si el era barbatul perfect cu mine
Am plecat vreo 3 saptamani in alta tara. Cand m-am intors, lucrurile parca nu mai erau la fel. Ceva se schimbase.
La un mom dat ma opreste pe strada presedintele urbanizatiei unde locuiam.
Si imi spune : " Mai Anca, tu in ce relatie esti cu baiatul asta? Ca vad ca locuiti de luni bune impreuna. Eu mai vorbesc cu mama lui la telefon si ea isi cam pune semne de intrebare in legatura cu relatia voastra, ca nu intelege cum de sunteti impreuna ".
Eu am ramas tablou. Nu stiam care-i faza.
Zic : " Nu va inteleg pe cuv meu, la ce va referiti, cum adica ce relatie avem?".
Zice : " Baiatul asta, nu a umblat in viata lui cu o fata. Esti prima fata cu care il vedem, desi locuieste de mic aici. Toata lumea stie ca-i gay si familia lui si toti, de aceea au fost f uimiti cand le-a zis ca are o relatie cu tine si ca locuiti impreuna. Si sa stii ca acum cat timp ai fost plecata a venit X la el, toata ziua. Il stii si tu pe baiatu ala".
Pfua...deci... ce reactie ati fi avut voi la asa ceva?
Mie una mi. a cazut ceru in cap! Nu-mi venea sa cred.
Facand anumite conexiuni a reiesit ca ar fi foarte posibil ca omul asta sa aiba dreptate. Baiatul despre care zicea omu asta ca a venit la el, mai venea si cand eram eu acasa, iar el nu prea ii deschidea usa ca zicea ca vine sa stea pe capul nostru.
Cand i-am spus lui ce a zis omu ala, l-a pufnit rasu si a zis ca nu-i nimic adevarat.
Eu, nici in ziua de azi nu stiu adevarul, desi nu mai suntem demult impreuna. Si poate ca nu voi afla niciodata cum au stat lucrurile de fapt!
M-as desparti de el, dar nu inainte sa-i trantesc o palma ca m-a mintit(n-as avea nimic cu genul asta al lui, insa eu am fost la mijloc ) o seara faina deja ma facusi sa ma gandesc cum ar fi!
Daca ar fi gay m-as razbuna oribil de rau pe el, pentru ca m-a amagit si m-a facut sa cred ca ma iubeste. daca ar fi bisexual nu m-ar deranja deloc, si nici nu l-as parasi ci l-as sustine.
Eu cred ca l-as ajuta... nu am nimic cu gay... chiar am niste priteni. ii inteleg(asta nu insemna ca sunt lesbi, nu de lata dar mi-a zis cineva cand i-am raspuns la o intrebare asemanatoare). as fi alaturi de el pentru ca nu e vina lui ca este putin diferit
As fi uimita pentru ca de obicei tipii cu care umblu sunt masculinitate intruchipata si as inceca sa discut cu el sa vad ce are de spus in "apararea"lui
Eu am fost cu o bisexuala
Nu este nici o problema atata timp cat sti sa le accepti. Fiecare cu gusturile lui!
Pai m-as asigura ca nu ma minte si l-as felicita ca si-a descoperit adevarata orientare sexuala si l-as sustine.
Cat despre mine mi-as gasi pe altcineva si as ramane foarte buna prietena cu el. Dar asta este doar pararea mea probabil sunt si oameni care vor zice lucruri urate.
Cei care sunt gay se cam cunosc pentru ca nu prea umbla cu fetele
oricum, in orice caz... l-as parasi
Pai. Prima varianta nu e posibila. Right? Cum sa fie gay cand iese cu o fata? Banuiesc ca nu doar se uita la ea. Si aici intervine a doua varianta. Ar fi bi. Eu ce-as face? Nu stiu. Depinde de persoana. Probabil ca am ramane prieteni, ca altceva nu cred c-ar mai fi posibil.
anonim_4396 întreabă: